Nem a médiában képzeli el a jövőjét Iszak Eszti - ifaktor
Iszak Eszti a VIVA TV műsorvezetőjeként tűnt fel a televízió képernyőn, de azóta is rendszeres szereplője volt a nagy kereskedelmi csatornák műsorainak.


Most viszont úgy döntött, hogy szeretne minél kevesebb médiaszereplést vállalni, és inkább a jóga felé fordulni. Eszti Instagram-oldalát ellepik a jógával kapcsolatos posztok, úgyhogy nem meglepő, hogy a média helyett inkább ezen az úton indulna tovább. Ennek érdekében egy jógaoktató tanfolyamot is elvégzett.

„A tavalyi év nagyon sok változást hozott az életembe, végre időt szakítottam olyan dolgokra, amikre korábban a sok munkám miatt nem. Így végeztem el például egy jógaoktató-tanfolyamot"

– mondta a Blikknek a műsorvezető.

Eszti a jóga mellett egy táplálkozás-tanácsadói képzést is elkezdett, ami szintén nagyon érdekli.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!