Nem akárki festményét árulja Angelina Jolie - ifaktor

A színésznő imádja a festményeket és egy rendkívül széleskörű művészeti gyűjteménnyel rendelkezik, ami közül ezúttal az egyik legegyedibb és legértékesebb darabját bocsátja árverésre.


Az eladott kép alkotója maga Winston Churchill és ha ez nem elég a kép további különlegessége, hogy a második világháború ideje alatt, mindössze ezt az egy festményt készítette a jelentős brit miniszterelnök. A marokkói Marrákesben festett kép címe A Koutoubia mecset tornya, amit Churchill később Franklin D. Rooseveltnek ajándékozott.

Jolie saját gyűjteményébe 2011-ben került a mű, de 10 év után megválik tőle és a Christie's aukcióján árverésre bocsájtja. A becslések szerint a kép ára 1,5 és 2,5 millió font között mozog, tehát valószínűleg több mint 1 milliárd forintért fog új gazdára találni.

(USA TODAY)


Friss

A Mortal Kombat sztárja, Hiroyuki Sanada is csatlakozik a Johhn Wick 4-hez

Már most olyan sztárokkal van teletűzdelve a film, mint Keanu Reeves, Donnie Yen, Laurence Fishburne, Wesley Snipes.

A John Wick 4 film elég erős színészi felhozatallal rendelkezik, ami a tervek szerint még bővülni fog. A hét elején nem más, mint Penge (Wesley Snipes) is bejelentette, hogy csatlakozik a sagához. Ezen felül pedig a Mortal Kombat sztárja Hiroyuki Sanada is feltűnik a filmben.

Sanada tovább olyan sztárok mellett fog feltűnni a képernyőn, mint Laurence Fishburne, Rina Sawayama, Shamier Anderson, Keanu Reeves és Donnie Yen. Reeves 2014 óta testesíti meg John Wicket.

A film rendezője Chad Stahelski elmondta, hogy rendkívüli megtiszteltetés számára, hogy Sanadával dolgozhat, hiszen a japán úriember nem csak kiváló színész, de rendkívül jó harcművész is. A John Wick filmek, pedig nem kaszkadőrökre, hanem saját tapasztalatból és tudásból táplálkozó színészekre és harcművészekre támaszkodnak.

„Régóta vágyam, hogy itt lehessen a színész és harcművész Hiroyuki. Le vagyok nyűgözve és egyben megtisztel, hogy a John Wick-család tagjának mondhatjuk őt is."

A film forgatása idén nyáron kezdődik Ázsiában és Európában. Az amerikai mozivásznakra 2022. májusában kerül, ami azt jelenti, hogy a hazai megjelenés valahol ősz környékére várható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!