Nem akárki festményét árulja Angelina Jolie - ifaktor

A színésznő imádja a festményeket és egy rendkívül széleskörű művészeti gyűjteménnyel rendelkezik, ami közül ezúttal az egyik legegyedibb és legértékesebb darabját bocsátja árverésre.


Az eladott kép alkotója maga Winston Churchill és ha ez nem elég a kép további különlegessége, hogy a második világháború ideje alatt, mindössze ezt az egy festményt készítette a jelentős brit miniszterelnök. A marokkói Marrákesben festett kép címe A Koutoubia mecset tornya, amit Churchill később Franklin D. Rooseveltnek ajándékozott.

Jolie saját gyűjteményébe 2011-ben került a mű, de 10 év után megválik tőle és a Christie's aukcióján árverésre bocsájtja. A becslések szerint a kép ára 1,5 és 2,5 millió font között mozog, tehát valószínűleg több mint 1 milliárd forintért fog új gazdára találni.

(USA TODAY)


Friss

Bőrruhában feszít legújabb fotóin Tolvai Reni

Tolvai Reni méltán híres arról, hogy szeret extravagánsan öltözni, sőt olykor-olykor kihívóan is teszi mindezt, akár dekoltázsát előtérbe helyezve. Ezúttal is hasonlóra láthatunk példát, ha ránézünk az Instagram-oldalára.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!