Nem akármilyen programon vett részt Curtis és Szabó Ádám - ifaktor
Nem akármilyen programon vett részt Curtis és Szabó Ádám
A két jó barát mostanában rengeteg időt tölt együtt. Ezúttal egy lőtérre látogattak el, amiről közösségi oldalaikon is beszámoltak.

Az ötlet Curtis fejéből pattant ki, aki felhívta Ádámot, így végül együtt mentek el kicsit kikapcsolódni a Gepárd Lőtérre. A Sztárban Sztár győztesének annyira bejött a dolog, hogy biztos benne, hogy hamarosan visszatér.

„@curtis4ker barátom felhívott, hogy van e kedvem lőni egy kicsit és én mindig is szerettem volna kipróbálni, szóval alap, hogy igent mondtam rá! Na most ez függőséget okozott már most!!! Egyszerűen olyan szinte kikapcsoltam 1 órára és elfeledtem minden nyűgömet, bajomat, hogy az valami elképesztő! Köszönöm a lehetőséget a @gepard_loter-nek, biztos vagyok benne, hogy pár hét múlva újra megyek, mert szükségem van az efféle koncentrációra és kikapcsolódásra! Mindenkinek ajánlom, egyszerűen a hideg ráz még most is, ha erre gondolok... köszönöm @curtis4ker testvér, hogy elhoztál ✌️✌️🔫🔫❤️❤️"

– írta posztjában az énekes.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!