Nem baj ha nem ismered a vőlegényt, TikTok esküvő Vegas-ban - ifaktor

Nézd meg a TikTok videóját és vedd el a lányt. Gunnar és Danielle kimaxolták a random-esküvő fogalmát.


Az egész világ szeme láttára zajlott minden idők első, random TikTok-esküvője. Elképesztő dolgot mutatott be Gunnar Michels és Danielle Elleinad, akik a videóikon keresztül üzenve egymásnak, később egybe keltek Las Vegasban. Ezt jelenti vajon a szabad élet, szabad akarat? Nézzük meg hogyan is kezdődött.

Egy hirtelen felkapott és fantasztikus videóban a fiatal, 24 éves videó-grafikus Gunnar, kijelentette, hogy valakit el szeretne venni feleségül a TikTok-ról.

@gunnar.michels

Wifey WYA! #wheresmywife #marriage #couples

„Te és én elrepülünk, akárhol vagy, Las Vegas-ba, hogy összeházasodjunk."

mondta Michels, majd így folytatta:

„Azt gondolom az emberek túl komolyan veszik az életet, én pedig azért vagyok itt, hogy bebizonyítsam, egyáltalán nem olyan komoly ez. Az élet egy játék, úgy hogy rúgjunk fel egy két szabályt."

Az egyetlen szabály az volt, hogy a jelentkező ne legyen kevesebb mint 18 éves.

Miután Gunnar e-mailek és privát üzenetek ezreit átolvasta, úgy döntött határidőt szab magának és választ valakit.

Majd megérkezett az elbűvölő videóval Danielle. Az energiák és a hold együtt állásának köszönhetően ő lett a tökéletes befutó!

@daniiiellelele

@gunnar.michels let’s do the d*mn thing! #ZodiacSign #lifesagame #dowhateveryouwant #letsgetmarried #marryme #awayssayyestoit👍🏻👌🏻👍🏻👍🏻

„Úgy gondolom, hogy én vagyok az, akit erre az őrült utazásra magaddal kell vinned, hiszen sosem gondoltam még ennyire komolyan semmit az életben. Mindig is valami őrült módon szerettem volna megházasodni."

- mondta a 24 éves lány, majd hozzáfűzte:

„Plusz, ahelyett, hogy elrepülnénk Vegas-ba, inkább autózzunk el oda a mentőautómban, amiben élek. Fel tudlak venni bárhol az úton. Ezen a földön csak egy rövid ideig tartózkodhatunk, úgy hogy miért ne csinálhatnánk azt amit akarunk?"

- zárta mondandóját Danielle.

Ezt követően a feleség keresőben lévő fiú videóját elárasztották a kommentek és szinte mindenki úgy ítélte meg, ahogy Danielle, ezért összeegyeztettek egy FaceTime videóhívást, majd Gunnar őt választotta feleség-jelöltnek. Ki is tűzték az esküvő időpontját, ami nem más volt, mint Február 14, Valetin nap.

Danielle a következőt nyilatkozta:

„Elsőre egyáltalán nem gondoltam, hogy kiválaszt Gunnar, szóval egy ilyen „mi lenne ha?" indíttatásból készítettem el a videót. Aztán amikor kiválasztott, elkezdett pörögni az agyam. Anya teljesen elfogadta a helyzetet, hiszen olyan életet szeretne nekem, amiben boldog lehetek. Amikor elmondtam, hogy a fiú idejön, apa egy shotgunnal állított be a szobámba. Haha."
Danielle és Gunnar is a TikTok-on megosztottak minden fontos részletet az esküvői ruha választástól kezdve, a legény és lánybúcsú pillanatain át, a nagy napig.

Danielle-t arról kérdezték, hogy nem tart-e egy olyan utazástól, ahol nem ismeri a férfit?

„Nem ijedtem meg egyáltalán. Úgy tűnt mindketten ugyanolyan életszemlélettel rendelkezünk és mindketten nyugisak vagyunk. Plusz, egyszer már végig autóztam egész Amerikát a tesóm barátjával és 0-24 együtt voltunk. Arra gondoltam, ha azt túléltem, akkor ez már gyerekjáték lesz."

Gunnar a helyzetről így vélekedett:

„Danielle és az én kapcsolatom bizonyítja, hogy az élet egy játék. Játszhatod ahogy kedved tartja és akikkel csak akarod. Teljesen mindegy, hogy távol, vagy közel vagyunk egymáshoz Danielle, tudd, hogy én mindig itt leszek neked."

Ha ti is szeretnétek követni a pár életútját TikTok-on, itt tudjátok bekövetni őket:

https://www.tiktok.com/@gunnar.michels?lang=hu-HU&is_copy_url=1&is_from_webapp=v1

https://www.tiktok.com/@daniiiellelele?lang=hu-HU&is_copy_url=1&is_from_webapp=v1


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Kim Kardashian beáldozta a családi kapcsolatot a divat oltárán

Azt lehet úgy hívni, hogy sürgősségi eset, mikor Kim Kardashian már a saját húgát sem látja.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!