Nem „büdös” a munka Till Attilának - ifaktor
A TV2 legfoglalkoztatottabb műsorvezetőjének akárcsak egy hétköznapi embernek vannak feladatai a ház körül is. Tilla ezeket a munkákat is szívesen elvégzi, sőt a legutáltabbakat is.


„Vannak ezek a >>nemszeretem<< házimunkák, de azt is be kell vállalni valakinek! Én pucolok bármit, de az is lehet egy megoldás, hogy ezeket váltva végezzük, egyik héten egyik, másik héten másik családtag. De, ha beszélünk róla, az is kiderülhet, hogy valaki pl. nagyon utál mosogatni, a másiknak meg egész jó flow élményt nyújt, így fel tudjuk osztani úgy is a feladatokat, hogy mindenki jól jár. Így együtt gyorsabban végzünk és több idő marad a közösen eltöltött minőségi időre!"

– írta Tilla az Instagram-oldalán.

A rendező-műsorvezető azt is elárulta, hogy náluk fel van osztva, hogy ki, mikor, mit csinál, így sokkal produktívabb a munka és egymásra is jut minőségi ideje a családtagoknak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!