Nem csitul az Alekosz-Baukó Éva botrány - ifaktor
Baukó Éva és Alekosz

Az egész ügy egy kölcsönnel kezdődött, amelyet Éva osztotta meg az oldalán, miszerint Alekosz nem fizette vissza azt a 150 ezer Ft-ot, amelyet a volt barátja kölcsönadott neki.


A történet folytatásaként Alekosz elismerte, hogy kölcsönkért exétől, azonban a visszafizetés véleménye szerint meg fog történni időben, amiről szintén megegyeztek.

A volt Való Világos szereplők azonban ezen a ponton nem álltak meg. Éva bejelentése után Alekosz jelezte, hogy becsületsértésért beperli, amely ígéretét most be is váltotta.

„A rendőrségi feljelentés megtörtént! Magánindítvánnyal kívánok élni rágalmazás miatt. Szomorú ez. Őszintén sajnálom, hogy az évek alatt sorra kudarcba fulladt férfiakkal való próbálkozásai miatt, ezzé lett. Megkeseredett, gyűlölködő"

– jelentette be a feljelentés tényét Alekosz.

„A rendőrök innentől nyomozhatnak, már látom miben fognak, köszi! Különben ez a feljelentés ma történt, amiből kiderül, hogy Alekosz szavahihetetlen, hiszen 2 hete telehaknizta a bulvárt, hogy feljelentett! Találkozunk a bíróságon. Téged annyira lehet komolyan venni, minthogy taxisofőr vagy, vagy hogy Kim Dzsong Unnal fogod rendezni a világ ügyeit az érdi villádból"

– írta válaszként Baukó Éva saját Facebook-odalán.

„Alekosz ezek mind konkrétum nélküli fenyegetőzések! Ráadásul beismered az antiszemita zaklatásos üzeneteidet, amikkel bombáztál és zaklattál"

– ezt pedig már Alekosz posztja alatt írta a delikvens.

Állítólag Éva verőlegényeket is küldött Alekosz házához, amely miatt a lehetséges sértett szintén feljelentéssel élhet.

Sokan megemlítik a kommentelők között, hogy Éva nemcsak ex-barátjával, hanem a népszerű újságíróval, Havas Henrikkel is perben áll.

Még 2017-ben Havast többen is szexuális zaklatással vádolták. A televíziós ellen akkori munkahelyén, az ATV-nél belső vizsgálatot indítottak, és Baukó azt állította, hogy amikor a személyi asszisztense volt, Havas zaklatta és megzsarolta, valamint megfenyegette, ha nem lesz a szeretője, tönkreteszi.

Az ügy 2021 februárjában kapott újra figyelmet, hiszen Havas csak mostanra perelte be az ATV után Baukó Évát is, aki a Blikknek nyilatkozott a témában:

„Az egész ügy a véleményem szerint azért indult újra, mivel nem kaptam meg az idézést a tárgyalásra, ezért persze nem is tudtam elmenni rá. A címem megváltozott. Most pedig újra a szüleimhez ment egy idézés, amelyből megtudtam, hogy rágalmazással és becsületsértéssel vádolnak, és több millióra perelnek. Ez a történet tíz éve kezdődött, amikor a ValóVilág című műsorban elmondtam, hogy Havas Henrik zaklatott. Három évvel ezelőtt kapott óriási nyilvánosságot a Metoo-mozgalom alatt. Elképesztő. Egyébként állok a dolog elébe. Én a Mokkában és a Facebookon is az igaz­ságról beszéltem, eskü alatt is vállalom minden szavamat. Nekem most is tiszta a lelkiismeretem, de ha úgy vesszük, ennyi év után újra zaklat engem ezzel az egésszel".

Nos, mindezek alapján Évára kemény hetek, hónapok, sőt akár évek is várhatnak – lévén, hogy egy-egy bírósági per jócskán el tud húzódni...

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!