Nem volt elégedett csapata teljesítményével Robert Lewandowski - ifaktor
Nem volt elégedett csapata magyarok elleni teljesítményével Robert Lewandowski

Tegnap a világbajnoki selejtezők első fordulójában egy nagyon fordulatos mérkőzésen 3-3-as döntetlent játszott a magyar válogatott a lengyelekkel. A sztárokkal teletűzdelt lengyelek azonban az 1 pontnak is örülhetnek a mérkőzés alakulása alapján.


Marco Rossi szövetségi kapitány ismét nagyon jól összerakta a magyar válogattat, így nem meglepő, hogy a Bayern München szupersztárja elégedetlen volt a csapatával a meccs után, ez az frusztráltság egyébként már a mérkőzés közben is látszott Lewandowskin.

A lengyel támadó Instagramra is posztolt ezzel kapcsolatban, ahol azt írja, hogy tisztelni kell ezt az egy pontot, de azt is tudják, hogy nagyon sok munka vár rájuk még.

Vasárnap kiderül, hogyan tudnak reagálni a magyarok elleni döntetlenre, amikor is a jóval gyengébb játékerőből álló andorrai csapatot fogadják, ahol tényleg ciki lenne egy pontvesztés. A magyar válogatott a csoport leggyengébb tagjával San Marinoval találkozik ugyanezen a napon, tehát papíron mindkét nemzeti tizenegyre egy kötelező győzelem vár a következő fordulóban.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!