Nem jött össze a hétvégi terve Palácsik Lillának - ifaktor

Nagyon mozgalmas hétvégén van túl Palácsik Lilla, nem sok ideje maradt unatkozni, viszont az egyik régóta vágyott tervét nem sikerült kiviteleznie.


Lilla és férje Visváder Tomi az influenszerek körében mostanában nagyon népszerű váli Szerelem-szobornál jártak, ahol az volt a terve, hogy elkészíti a már régóta vágyott havas képét. Ez azonban nem jött össze neki, csak a sárban tudtak sétálni a szobornál, ettől függetlenül nem keseredett el és csodálatosnak tartja a helyet.

A pár egyébként Nádai Anikótól kapta az ötletet, hogy hova látogassanak el, Tamásnak meg is volt a véleménye a szoborról. Szerinte pont olyan, mint amikor összevesznek Lillával. Ezzel a véleménnyel Lilla is egyetértett, de azért férje hozzászólt a poszthoz, hogy természetesen csak ritkán veszekednek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Bruno Mars Twitteren üzent a Grammy-díjátadó szervezőinek

A 12-szeres Grammy-díjas világsztárnak is nagyon hiányoznak már a fellépések, viszont ezúttal kimaradt a díjátadón fellépő előadók közül, akiket a tegnapi napon jelentettek be. Bruno Mars azonban ezt nem hagyta annyiban és Twitteren üzent a szervezőknek.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!