Nem kell bőrgyógyászhoz járnunk, elég felnézni a TikTokra - ifaktor
Nem kell többé bőrgyógyászhoz járnunk, elég csak felnézni a TikTokra

A mostanában egyre népszerűbbé váló videómegosztó portálon, vagyis a TikTokon egyre több hazai TikTokkerrel találkozhatunk, akik igazán hasznos videókat osztanak meg a nagyérdeművel. Ilyenek például a bőr tanácsadásos videók is.


Két népszerű bőrszakértőt is találtunk a TikTokon, akik nap mint nap osztanak meg követőikkel igen hasznos információkat a bőrápolással kapcsolatosan. Előfordul az is, hogy külön válaszolnak segítségkérő követőiknek.

Ez azért is lehet hasznos, mert számtalan fiatal, akik komoly bőrproblémákkal küzdenek, nem biztos, hogy megtehetik a magán orvosi tanácsadást. Szerencsére a TikTokon ingyen megkaphatják már ezt is.

Első találatunk a @tp.makeup_and_skin oldalára esett, hiszen az oldal üzemeltetője egy kozmetikus hölgy, akinek igencsak nagy tapasztalata van a bőrápolás terén. TikTok-oldalán már közel 60 ezren követik és nemrégiben elindította YouTube-csatornáját is.

@tp.makeup_and_skin

Tudom kicsit kevésbé vagyok mostanában aktív, csak belendült a munka. 😢

A következő népszerű bőr tanácsadási TikTokerrünk Pálfi Kincső, aki már 22 ezres követőtábornak örvendhet. Videóiban szintén hasznos tanácsokkal látja el kétségbeesett követőit és saját tapasztalataival segít nekik.

@glowinskin_kincso

#kollázs vele: @fruzsiori #fyp ÉS NEM ERDEKEL HOGY "BEVALT", HA NEM MEGFELELO ANYAGOK ALTAL VALIK BE VALAMI, AZ EGYSZERUEN SZ*R ES KAROS

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!