Nem törődik a kritikákkal Cristiano Ronaldo - ifaktor
Miután a Juventus nagy meglepetésre kiesett a Bajnokok Ligájából (az olaszokat a portugál Porto együttese búcsúztatta – a szerk.) sokan Ronaldo szerepét is boncolgatni kezdték a csapatban – nem feltétlenül pozitív tekintetben.


„Fontosabb az életben a nagy eséseknél az, hogy milyen gyorsan és milyen erősen állsz újra lábra... Az igazi bajnokok sosem törnek meg! Már Cagliariban, a Serie A következő meccsén, az Olasz Kupa döntőjében és mindenben koncentrálunk, amit ebben a szezonban még el tudunk érni!"

– kezdte inspiráló bejegyzését az ötszörös aranylabdás portugál klasszis.

Ronaldo azért érezhette mindennek szükségét, mivel az újabb csúfos BL kudarc után sokan – a csapat mellett – kifejezetten Ronaldot is hibáztatták. A kritikusok szerint Ronaldo nem eléggé csapatember és túl sokat szeretne magára vállalni, míg csapattársait elnyomja.

„A történelmet nem lehet eltörölni, minden egyes edzésen dolgozni kell csapatszellemmel, kitartással és sok kemény munkával. És azok, akik ezt nem értik, soha nem érik el a dicsőséget és a sikert"

– írta előremutatóan a Juventus csatára.

A Juventus a kiesés ellenére az Olasz kupában és a bajnokságban még versenyben van a legvégső győzelemért, amiben Ronaldonak házi-gólkirályként igencsak nagy szerepe van.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Ezek voltak Schobert Norbi legbotrányosabb kijelentései az elmúlt években

A tegnapi kijelentésével ismét nagy botrányt kavart Schobert Norbit, ezúttal a legalább 100 kilós férfiakba száll bele. Ez nem az első olyan kijelentése volt, amivel inkább önmagát sikerült nevetségessé tennie a „fitneszgurunak".

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!