Nem hisszük el! A szexi kemény fiú júliusban tölti az 54-et! - ifaktor
Nem tudjuk elhinni! A szexi kemény fiú júliusban tölti az 54-et!

Sosem szabad megítélni egy könyvet a borítója alapján! A macsó Vin Diesel tipikus példája annak, amikor a kemény külső érzékeny belsőt takar, mint a Rákok esetében általában. Az amerikai színész, producer és forgatókönyvíró igazi sokoldalú tehetség – hibátlanul hozza a kemény fiút, de a drámai szerepekben is kiválóan brillírozik.


  • Született: 1967.07.18.
  • Születési idő: 15:35
  • Születési hely: Alameda, Egyesült Államok
  • Foglalkozás: amerikai színész
  • Csillagjegy: Rák

A '70 -es évekbeli Bert Reynoldshoz, a '80 -as évek Clint Eastwoodjához, Harrison Fordjához vagy Mel Gibsonjához hasonlóan a '90 -es és kétezres években Vin Diesel képviselte a kemény, férfias és sármos színészeket a filmszínház palettáján. Ha hiszitek, ha nem, Vin Dieselre tökéletesen illenek a Rák jegyében születettekre annyira jellemző gondoskodó és szeretetteljes tulajdonságok is.

Vint nagyon mélyen érinti, hogy sosem ismerte biológiai apját. Kicsit ironikus, hogy a Rákok erősen kötődnek a családjukhoz, mindig nagy hangsúlyt fektetnek a kapcsolatok ápolására, szegény Dieselnek pedig épp az alapok hiányoznak. Tudtad, hogy van egy ikertestvére, és két fiatalabb testvére is? Az apai támogatás fontos sarokköve lett volna a gyermekkori szocializálódásnak.

Nem fogod elhinni, de Vin édesanyja, Dolora asztrológus volt! Mesterdiplomáját pszichológiából szerezte. Diesel igazán szerencsés, hogy egy ilyen nő volt az anyukája. Ő hívta fel a figyelmét a változatos kulturális gyökereire, és ezáltal úgy érezte, szilárd családi alapokon nyugszik az élete. Vin, még legalább 50 ilyen évet kívánunk!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!