Végre kiesett az egyik botrányhős A Konyhafőnökből - ifaktor
A Konyhafőnök jelenleg is futó, legújabb évada eddig sosem látott mennyiségű botránnyal volt körülövezve. Ezek közül is kiemelkedett két lány: Orsi és Szonja ellenségeskedése, amely már egyre több nézőt bosszantott. Nos, úgy tűnik búcsút inthetünk a viszálykodásnak, hiszen tegnap Szonja búcsúzott a műsortól.


Szonja és Orsi többször is hajba kaptak a műsor során – általában egyiküknek se volt igaza és kölcsönösen botrányosan viselkedtek –, és az egyik ilyen eset után Szonja azt mondta, számára az mostanra nagyon fontos lett, hogy Orsi előbb essen ki...

Mindez a jelek szerint nem jött össze neki, de sokak szerint így túlságosan sokáig jutott a szokatlanul nagy visszhangot kiváltó évadban, ahol – elvileg – csak civilek főznek.

Ennek ellenére Czutor Zoltán felesége, Zsanett és egy Junior Príma-díjas, blogger, újságíró Nagy Norbert is a versenyzett, illetve utóbbi még versenyez a műsorban.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Kim Kardashian beáldozta a családi kapcsolatot a divat oltárán

Azt lehet úgy hívni, hogy sürgősségi eset, mikor Kim Kardashian már a saját húgát sem látja.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!