Nemazalány alig várja, hogy újra találkozhasson a közönségével - ifaktor
Nemazalány klipforgatáson
A rapperlány Instagramon posztolt egy korábbi koncertjéről készült képet, melyen még nyoma sem volt a koronavírusnak, és elnézve mindenki azt a kérdést teszi föl magában, hogy vajon mikor lehet már újra ilyenben részünk?

Fanni bejegyzésében arról írt, hogy nem tudja szavakba önteni, mennyire hiányzik a közönség számára, akiket reméli most már minél hamarabb láthat majd. Az is kiderül, amit már sokan sejthettek, hogy Sofival együtt készülnek majd a koncertekre, akivel már három sikeres közös dalt tudhatnak maguk mögött.

„Elsem tudom mondani mennyire hianyoztok már!🤍🥲 Az elmúlt egy évben, én mindig próbáltam a helyzettel kapcsolatban (befogni a számat) és lehet, hogy jobb is megtartanom a jó szokásomat!🤫Amint vége ennek az egész cirkusznak, @sofi_official_page -val felejthetetlen koncerteket fogunk nektek nyomni, ezt megígérhetem!🔥🤍 Addig is kitartást minden kollégának!🤟🏻🙏🏻"

– írta közösségi oldalán.

Nemazalány nagyon produktív időszakot tudhat maga mögött, és továbbra sincs megállás, ugyanis a napokban leforgatták legújabb videoklipjüket, ami az Üres szívek remix verziója lesz Lotfi Begi közreműködésével.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!