Németh Csilla cukorbetegségéről mesélt követőinek - ifaktor
Németh Csilla tárt karokkal csillárok alatt

A népszerű hazai YouTuber, Németh Csilla vasárnapi vlogjában őszintén mesélt követőinek a cukorbetegségével kapcsolatos problémáiról és érzéseiről. Az influenszer betegségét roppant támogatóan fogadták rajongói és elmondásra szerint, Csilla rengeteg erősítést kapott tőlük.


Most, hogy Csilla felfedte betegségét tervezi, hogy a héten még ezzel kapcsolatos tartalmakat gyárt és a mentális küzdelmeit is meg szeretné osztani velünk. Később egy egészséges életmód sorozatot szeretne indítani YouTube-csatornáján.

Legújabb posztjában a vlogger elárulta nekünk, hogy már hetek óta kísérletezik sütemények és kenyerek receptjeivel, amik teljesen cukormentesek és magas rosttartalmúak kell, hogy legyenek. Csillától szerencsére láthatjuk majd a következő hetekben ezeknek a finomságoknak a pontos leírásait is.

„Vasárnap végre kikerült az eddigi egyik legszemélyesebb videóm a csatornára, ahol a cukorbetegségemről, és az ezzel kapcsolatos problémáimról mesélek nektek. Nagyon örültem, hogy ilyen kedvesen fogadtátok, és akár a kommentekben, akár üzenetekben sok-sok támogatást küldtetek. Ezen a héten még ennek a folytatásával érkezem majd, és beszélek a mentális egészségről, és ezzel kapcsolatos dolgokról is, utána viszont belevágunk az egészséges életmód sorozatba, amit már alig várok!!

Hetek óta kísérletezgetek a tökéletes kenyerekkel és sütikkel, és így született meg ez a teljesen cukormentes, magas rosttartalmú muffin is, amit azóta minden reggel jóízűen fogyasztok a kávé mellé. A következő hetekben ezt is, és még sok más receptet láthattok majd itt is, és a csatornámon is!"

– olvashatjuk Csilla bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!