Németh Dorottya: "Kizsigereltem a testemet" - ifaktor
Németh Dorottya csíkos nadrágban

A kétszeres Fitness világbajnok és hatszoros magyar bajnok Németh Dorottya, immáron két gyermek édesanyjaként rendszeresen oszt meg gondolatokat testünk elfogadásáról és szeretetéről.


Mindkét gyermekével való várandósságában, majd a szülést követően is súlyproblémákkal küzdött. Egészségügyi gondok miatt hajlamosabb volt a hízásra és a kilóktól való megszabadulás is nehezebben ment.

Korábban az RTL Fókusz stábjának adott interjút, melyben ezekről mesélt, illetve elmondta, hogy merőben másként néz most magára és más a véleménye kinézetéről, mint akkor, amikor versenyformában volt.

Az anyuka elárulta, hogy sokkal boldogabb és kiegyensúlyozottam jelen állapotában, mint akkor, amikor felállhatott a dobogó legtetejére.

​"Mi van akkor, ha a "Best of you" az nem a legvékonyabb vagy nem a legkönnyebb formád? Lehet-e az a "best of me", amikor bár a testemmel világbajnokságot nyertem, legbelül csak túléltem, és a lelkem szenvedett?! Nem hiszem. Úgy nem lehetsz a "best of you", hogy bántod magad, hogy kizsigereled a tested, és soha nem vagy elégedett. Úgy nem, hogy undorral eszed az ételt, és folyton rossz kedvű vagy, mert utálod a tested amiben élsz és egy olyan testideál után áhítozol, amit elérhetsz, de csak pár pillanatig, ami NEM TE VAGY"- írja Instagram-posztja alatt az édesanya.

Az egykori Fitness világbajnok képét, melyben összehasonlítja az akkori alakját a mostanival, a linkre kattintva megtekinteted.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!