Nemsokára debütál Lukovics Tamara legújabb kollekciója - ifaktor
November 20-án debütál Lukovics Tamara legújabb ruhakolleciója. Instagram-bejegyzésében számol be a fantasztikus hírről és elárulja követőinek, hogy három vadonatúj limitált színnel dobta fel kollekcióját.


Tamara Basic elnevezésű ruhamárkája 2018 óta van piacon, azóta folyamatosan bővült és színesedett. Posztjában elárulja az influenszer, hogy korábbra tervezte az új kollekció bemutatását, de a vírushelyzet nem könnyítette meg a dolgát ezért késett. Tamara elárulja nekünk, hogy a kollekcióban nem csak lenge otthoni szetteket, hanem vastag anyagú, rugalmas, utcai viseletet is találhatunk majd.

„Alig vártam hogy megosszam veletek a hírt: november 20.-án debütál az új @basicbytamaralukovics kollekció. Ennek a furcsa évnek köszönhetően hatalmas késéssel, de érkezik a 20/21 AW, benne többek között három új, limitált színnel, melyek a 'MIDNIGHT', 'SAND' és 'BUTTERCREAM' nevet viselik. ebben a kollekcióban egyaránt találtok majd vastag anyagú, rugalmas, utcai viseletet, és pihepuha, lenge otthoni szetteket is öt gyönyörű színben. a képen látható AW001 a kollekció számomra legkedvesebb darabja: egy hosszú, vastag anyagú, testhezálló (ugyanakkor nem bodycon) ruha, ami úgy követi a vonalaid, hogy közben nem tapad rád, így tényleg magabiztosan viselheted minden helyzetben. Külön a ti kérésetekre pedig most először minden modell elérhető lesz XS/S, M/L és XL méretezésben is"
– írta izgatottan @tamaralukovics.

Friss

Clara Mcgregor arcát megharapta egy kutya, majd 30 perccel később a vörös szőnyegen volt

Evan Mcgregor lánya nem piskóta. Saját filmbemutatóján úgy is ott volt, hogy előtte kórházban feküdt.

A 25 éves lányt csúnyán arcon harapta egy kutya fél órával azelőtt, hogy jelenése volt a vörös szőnyegen.

A lány, Instagramján osztott meg több képet is arról, hogy milyen kellemes körülmények hátráltatták, hogy időben odaérjen az általa rendezett film bemutatójára, a „Születésnapi torta" című filmre.

„Amikor egy kutyaharapás a sürgősségire repít 30 perccel a vörös szőnyeg előtt."

A krimi-dráma film egy rendezője Clara, így nem meglepő, hogy oda szeretett volna érni. A filmben többek között szerepel édesapja is, Val Kilmer, Shiloh Fernandez és Lorraine Bracco is. A történet pedig rendkívül csavaros, hiszen egy férfinak mindenképp el kell juttatnia a nagybátyjához egy tortát, amit édesapja halálának 10. évfordulójára vinne. Azzal azonban nem számol, hogy a család maffia ügyleteibe is belekeveredik ezalatt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!