Nemsokára debütál Lukovics Tamara legújabb kollekciója - ifaktor
Lukovics Tamara fekete szettben pózol
November 20-án debütál Lukovics Tamara legújabb ruhakolleciója. Instagram-bejegyzésében számol be a fantasztikus hírről és elárulja követőinek, hogy három vadonatúj limitált színnel dobta fel kollekcióját.


Tamara Basic elnevezésű ruhamárkája 2018 óta van piacon, azóta folyamatosan bővült és színesedett. Posztjában elárulja az influenszer, hogy korábbra tervezte az új kollekció bemutatását, de a vírushelyzet nem könnyítette meg a dolgát ezért késett. Tamara elárulja nekünk, hogy a kollekcióban nem csak lenge otthoni szetteket, hanem vastag anyagú, rugalmas, utcai viseletet is találhatunk majd.

„Alig vártam hogy megosszam veletek a hírt: november 20.-án debütál az új @basicbytamaralukovics kollekció. Ennek a furcsa évnek köszönhetően hatalmas késéssel, de érkezik a 20/21 AW, benne többek között három új, limitált színnel, melyek a 'MIDNIGHT', 'SAND' és 'BUTTERCREAM' nevet viselik. ebben a kollekcióban egyaránt találtok majd vastag anyagú, rugalmas, utcai viseletet, és pihepuha, lenge otthoni szetteket is öt gyönyörű színben. a képen látható AW001 a kollekció számomra legkedvesebb darabja: egy hosszú, vastag anyagú, testhezálló (ugyanakkor nem bodycon) ruha, ami úgy követi a vonalaid, hogy közben nem tapad rád, így tényleg magabiztosan viselheted minden helyzetben. Külön a ti kérésetekre pedig most először minden modell elérhető lesz XS/S, M/L és XL méretezésben is"
– írta izgatottan @tamaralukovics.


Ne hagyd ki!