Nemsokára érkezik Sofi első szóló dala - ifaktor
Sofi bőrkabátban áll az erdőben

A népszerű énekesnő, Sofi a még ismertebb @nemazalány oldalán lett közkedvelt zenész és azt már bebizonyították rajongóiknak, hogy remekül működnek együtt. Azonban Sofi most elárulta követőinek Insta-oldalán, hogy egy szóló dallal készül.


A dalnak már a címét is megtudtuk Sofi bejegyzéséből és azt is tudjuk, hogy már csak május 12-ig kell várnunk, hogy hallhassuk Sofi Játék című első saját dalát.

Természetesen azért volt segítsége az énekesnőnek. Társa @nemazalány még így sem engedte el teljesen a kezét és a szöveget az új dalhoz ő írta meg Sofinak.

A bejegyzésben posztolt fotón valószínűleg már a videoklip egy apró részletét láthatjuk, amin Sofi egy luxus sport autóban ül. Ez manapság hazánkban egyre gyakoribbnak tűnik, hiszen szinte már minden zenész drága kocsikat használ klipje felturbózásához.

„Szia mindenki remélem jól vagytok👽 Végre eljött az idő hogy Szolo zenét készítsünk nektek. Nagyon boldog vagyok, hisz régóta szerettem volna saját dalt amiben segítségemre volt a legjobb csapat. @nemazalany Nagyon köszönöm a szöveget és hogy mindig mellettem állsz 🥰 @mihalykajatin Neked is nagy szépen köszönök mindet😋 Nemsokára érkezik a Játék című dalom , remélem várjátok"

– írta izgatottan követőinek Sofi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!