Nemsokára megszületik Tápai Szabina harmadik gyermeke - ifaktor

A népszerű influenszer, Tápai Szabina izgatottan számolt be Instagram-oldalán követőinek arról, hogy nemsokára érkezik harmadik gyermekük, akit férjével, Kucsera Gáborral már nagyon várnak. Szabina egy kismama fotózás képét is megosztotta velünk, amin irtó jól néz ki.


Szabina belépett terhessége utolsó hónapjába, amitől még izgatottabb lett, hiszen hamarosan már találkozhat harmadik gyermekükkel. Az influenszer posztjában elárulta, hogy bár van tapasztalata már a szülés csodájában és a gyermeknevelésben is, továbbra is izgatottan várja a találkozást harmadik gyermekével.

Szabina megható bejegyzésében elmesélte, hogy a világ legcsodálatosabb dolgának tartja még mindig az anyaságot és hiába van túl már két szülésen is, ugyan olyan örömmel és izgalommal várja harmadik babájukat.

Az influenszer a fotós által készített képen nagyon dögösen fest, hiába lépett be várandóssága utolsó hónapjába. A képen szinte alig takarja egy farmering Szabina testét.

Már nagyon várom, hogy találkozzunk Kicsikém! Utolsó hónap!😍 Kíváncsi vagyok milyen leszel? Bár már van tapasztaltom, de minden gyermekünk más! Mindegyikük egy csoda! 😍 Nem kezdem el leírni, mert aki anya az tudja milyen érzés. Aki pedig még nem, nem igazán értené miről beszélek. De anyának lenni a világ legcsodálatosabb dolga

- olvasható Szabina bejegyzésében.

A fotót ide kattintva láthatod.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Kim Kardashian beáldozta a családi kapcsolatot a divat oltárán

Azt lehet úgy hívni, hogy sürgősségi eset, mikor Kim Kardashian már a saját húgát sem látja.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!