Népszerű influenszerek, akik idén a tévében is feltűntek - ifaktor
Népszerű influenszerek, akik idén a tévében is feltűntek

Egyre többször döntenek úgy a nagy kereskedelmi csatornák, hogy a közösségi médiában ismert influenszereket is szerepeltetnek az épp aktuális műsoraikban. Megnéztük, idén kik és milyen műsorba kaptak szerepet.


Az év egyik legnagyobb dobása is lehetett volna, amikor kiderült, hogy az RTL beülteti Dancsó Pétert az Álarcos Énekes nyomozói csapatába, de végül nem így történt. Magyarország legnépszerűbb youtuberének nem igazán sikerült megtalálnia önmagát a televízió képernyőjén, így nem is volt meglepő, amikor bejelentették, a második évadban Hargitai Bea átveszi a helyét. Ez egy remek döntésnek bizonyult az RTL-től, mert ahogy láthattuk Bea lubickolt a nyomozó szerepében.

Innentől kezdve, majdnem mindegyik 2020-as nagyszabású produkcióba jutott legalább egy influenszer. Miss Mood egy kicsit kakukktojásnak tekinthető, mert egy énekesnőről beszélünk, viszont a YouTube-on vált országszerte ismertté, ott fedezték fel a tehetségét, így mégis csak ebbe a kategóriába soroljuk. Ő a Sztárban Sztár hetedik évadában tűnt fel, és remek produkciókkal egészen a nyolcadik adásig eljutott.

A TV2 két újonnan debütált műsorának szereplőgárdájába is kerültek influenszerek. Az Instagramon hatalmas népszerűségnek örvendő Sydney van den Bosch a Farm VIP sárga csapatának a játékosa lett. Egy teljesen más oldaláról ismerhettük meg Sydney-t és összességében egy nagyon pozitív kisugárzású, nagyon szimpatikus személyt ismerhettünk meg benne, ráadásul a versenyben is remekül helyállt.

A Dancing with the Starsban pedig Győrfi Dániel kapott helyet, aki számára borzalmasan kezdődött a tévés szereplés, hiszen Stana Alexandrával rögtön az első showban el is búcsúztak a nézőktől. De még sem ért számukra véget végérvényesen a verseny, hiszen ellenfeleik koronavírusos megbetegedése miatt visszakerültek a műsorba, sőt akkora lendületet kaptak, hogy egészen a döntőig, és annak negyedik helyéig meneteltek. Danival a táncosműsor alatt interjút is készítettünk, ez ide kattintva megtekinthető.

Az RTL Klub sem akart lemaradni, így a Konyhafőnök VIP legújabb szériájába az Instagramon hatalmas követőtáborral rendelkező Horváth Cintiát is elindította. Számára végül az elődöntő jelentette a búcsút. A Cintivel készült interjúnk itt olvasható el.

Az már most kiderült, hogy 2021-ben is folytatódik ez a minta, hiszen az Exatlon Hungary műsorában két népszerű vlogger Nagy Dániel, és Kőnig Anna/Followanna is a Kihívók csapatát fogja erősíteni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!