Népszerű rapperrel készül közös projektre Pápai Joci - ifaktor
Pápai Joci Instagram-oldalára került ki egy közös fotó T.Dannyvel, ami nem véletlen, hiszen úgy tűnik, hogy hamarosan közös dallal jelentkezik a két előadó.

„Szerintetek?🤔😊😉😎 Hamarosan beavatunk benneteket☺️"

– írta posztjában az énekes.

Érdekes, hogy T.Danny legújabb dalán, épp Joci jó barátjával Curtissel dolgozott együtt, tehát nagyon úgy tűnik, hogy itt a szálak összefonódnak. Mindenesetre a Curtissel közös nóta már most elérte az 1 millió fölötti megtekintést a YouTube-on, pedig csak három napja dobták ki. És ahogy Joci zeneszerzői képességeit ismerjük, nem leszünk meglepve, hogy ha a FASZAGYEREK után annak a projektnek is egy nagy sláger lesz a végeredménye. De egyelőre erre még várnunk el, most még csak ezen a képen láthatjuk együtt ezt a párost.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!


A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!