Népszerű TikTokkerek egy közös videóban buzdítanak összefogásra - ifaktor
Népszerű TikTokkerek egy közös videóban buzdítanak összefogásra
A koronavírus járvány kezdete óta már több olyan projekt készült, ahol sztárok összefogásra sarkallták az embereket ebben a nehéz helyzetben. Ezúttal nyolc népszerű TikTokker állt össze egy videó erejéig, hogy az összefogás fontosságára hívják fel a figyelmet, illetve ebben a nagyon is aggasztó szituációban, még egy kis kitartásra bíztassák az embereket határon innen és határon túl is.

A videóban nyolc olyan influenszer szerepel, akik a videós közösségi oldalon teljesen másfajta tartalomgyártásban hisznek, most mégis össze tudtak fogni egy fontos ügy érdekében. Ez már önmagában elég motiváló lehet ahhoz, hogy feltegyük a kérdést magunknak, hogy ha ők meg tudták csinálni, akkor mi miért ne tudnánk?

A közös projektben részt vett Helena, aki a TikTokon pillangós lányként híresült el, Bernáth Roland, Annie Kanyicskova, Brigosz, Molnár Janka Sára, Farkas Zsolt, Urmánczi Levente, Hajnis Bálint is.

@zsoltfarkas91

Együtt könnyebb ✊ w/ @bernath_roland, @annie_e.k, @brigosz, @csak_azert_is, @levy1992, @h_balint11, @apillangoslany 👋😎 #magyartiktokerek

A kollaborációnak az elég hosszú ideje tartó karantén, és koronavírus elleni küzdelem mellett, március 15-e is az apropóját adta, aminél jobb példa talán nem is kell, hogy megmutassuk milyen az, amikor egy egész ország összefog.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!