Netflix dominanciával zárult a 2021-es Golden Globe-díjátadó - ifaktor
Hajnalban ezúttal online formában adták át a Golden Globe-díjakat, melyen a tévés kategóriákban hatalmasat taroltak a Netflix sorozatai.


A médiaszolgáltató legnagyobb tavalyi dobása A vezércsel és A Korona is megnyerte kategóriájában a legjobb sorozatnak járó díjat. De a színészi díjaknál is vitték a prímet. A Koronában nyújtott alakításáért Emma Corrin és Josh O'Connor is megkapta a legjobb főszereplőnek járó Golden Globe-ot. A korona ezenkívül Gilian Anderson jóvoltából még egy legjobb női mellékszereplőt is adott.

Természetesen A vezércsel főszereplője Anya Taylor-Joy sem maradhatott díj nélkül, ő a televíziós minisorozat vagy tévéfilm kategóriájában vitte el a legjobb női főszereplőnek járó díjat.

Viszont a nap vesztese is egy Netflixes sorozat lett, hiszen az Ozark hiába volt több kategóriában is jelölt, végül egy díjat sem sikerült bezsebelniük.

Friss

Irtó cuki dolgot csinál a gyertyákkal Horváth Grétáék kisfia

Ugye mindenkinek ismerős az a szokás, hogy a születésnapunkon az erre az alkalomra kapott íncsiklandó tortán lévő gyertyákat elfújjuk, majd kívánunk valamit? Nos, ezt a hagyományt fejlesztette tovább Horváth Gréta és Dávid kisfia, Filip.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!