Neves ruhamárka nagykövete lett Mádai Vivien - ifaktor
Mádai Vivien Instagram-oldalán számolt be róla, hogy egy általa eddig is nagyon kedvelt népszerű ruhamárkának a Reserved-nek lett a nagykövete.


Vivi nagy megtiszteltetésnek tartja a felkérést, ugyanis eddig is szerette, és szíves hordta a márka termékeit.

„Megtiszteltetés, hogy mostantól én lehetek az egyik hazai nagykövete a @reserved márkának, amit egyébként évek óta szeretek és szívesen hordok. 🙋♀️✨ És ha már tavasz, akkor jöjjenek a vidám színek / a denim kollekció darabjai / 😉 na meg egy kevésbé profi kosarazós videó, amit a storyban találtok meg."

– írta közösségi oldalán a Mokka műsorvezetője.

Nem szokatlan, hogy népszerű influenszerek különböző komoly brandek nagykövetévé válnak. Weisz Fanni például a Lexus, Fluor Tomi pedig az Absolut nagykövete jelenleg.

Mádai Viven „kinevezéséhez" Szabó Zsófi is gratulált az Insta-posztja alatt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!