Nick Jonas így köszöntötte kedvesét születésnapján - ifaktor
Nick Jonas és felesége összebújva ülnek egy kanapén
Nick Jonas imádja feleségét, Priyanka Chopra Jonast, annak ellenére, hogy jelenleg külön vannak. Priyanka 39 éves lett a hétvégén, de a különleges alkalmat férje nélkül töltötte Londonban.


A 28 éves Nick az Instagramon tett közzé két lenyűgöző fotót gyönyörű feleségéről. Mindkét képen pasztell rózsaszínű szárit visel a színésznő – az egyik képen már felnőttként látható, a másikon pedig imádnivaló gyerekként szerepel.

"Boldog születésnapot, szerelmem. Megérdemelsz minden boldogságot a világon. Ma és minden nap. Szeretlek. ❤️"

- írta a zenész.

Priyanka fürdőruhás képek sorozatával ünnepelte a különleges napot, megjegyezve, hogy amíg Londonban tartózkodott, férje sajnos nem volt vele.

"Ez egy csendes születésnap volt, de a tanulság, amelyet a következő életévembe lépve megtanultam, hogy minden nap öröm. És én mindig keresni fogom"

- írta Priyanka.

"Köszönöm a jókívánságotokat és szüntelen támogatást. Köszönöm @nickjonas, hogy még különlegesebbé tettétek ezt a napot, még akkor is, ha nem voltatok itt. Köszönöm @cavanaughjames @divya_jyoti @tialouwho, hogy a születésnapi hétvégi haverjaim vagytok!"

Nick jelenleg a nyáron induló Jonas Brothers Remember This néven futó turnéjukra készül. A srácok másfél éve dolgoznak az új dalokon rajongóik legnagyobb örömére.

Jonas tesók, izgatottan várjuk a legfrissebb szerzeményeket!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!