Nick Jonas mindenkinek hazudott arról, hogy sérült meg - ifaktor
Nick Jonas mellényben modell fotózáson

A film-sztár és énekes, úgy nyilatkozott, hogy elesett egy biciklivel és elrepedt a bordája.


Nick Jonas, a 'The Voice' zsűrijének tagja a 2021-es évadban. A tegnapi adásban viccelődött, hogy egy biciklis esést követően, megrepesztette a bordáját és baromira fáj ,főleg mikor nevet. Nick hozzátette, hogy szerzett még egyéb zúzódásokat és horzsolásokat, de ezeket leszámítva jól van.

Igazából nem ez történt. Nick egy film vagy sorozat forgatása közben sérült meg annyira komolyan, hogy kórházi ellátásra szorult. Hazaengedték a kórházból a hétvégén, így ott lehetett a tegnapi Voice-ban.

Ahhoz, hogy a bordarepedés hihető legyen, sokkal élethűbben kellett volna előadni a sérülés helyét. Biztosan nem tudni, hogy Nick milyen filmet vagy sorozatot forgat, hiszen egyelőre senki nem konkretizált még semmit. Amit azonban mindenki próbál titokként kezelni, de egyáltalán nem az, hogy a Jonas Brothers egy „versengő" sorozatban fognak szerepelni. Elképzelhető, hogy az énekes ott szerezte újdonsült sérülését.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!