Csősz Boglárka és Szegedi Fecsó is lelepleződött a Nicsak, ki vagyok?-ban - ifaktor
Vasárnap este ismét három sztárról hullott le a lepel a TV2 showjában. Ezúttal is nagy meglepetéseknek lehettünk szemtanúi.

A műsor harmadik adásában, a Varjú, a Macskanő, a Festmény, és a Csikóhal versenyzett a továbbjutásért. Az első körben, végül a Festmény kényszerült leleplezni magát. Ábel Anitáék és a Cyla-csapat se állt messze az igazságtól, de a maszk mögött megbújó Oszvald Marika nevét senki se mondta.

A második körben tovább fokozódtak az izgalmak, végül a döntő körbe a Varjú és a Macskanő került, tehát a Csikóhalnak kellett felfednie kilétét. Az egyik oldalon Kozma Dominik a másikon Pumped Gabo volt a végső tipp, de egyik se ért pontot, ugyanis a Csikóhal jelmez mögött Vasvári Vivien exférje, Szegedi Fecsó rejtőzött. Mádai Vivien korábban egyszer már kimondta Fecsó nevét, de igazán komolyan ő se gondolt rá, így hamar elvetették az ötletet.

Végül az adás végén összejött egy találat Ábel Anita csapatának, főleg Király Viktornak köszönhetően. Ő végig azt sejtette, hogy a Macskanő jelmez alatt Csősz Boglárka rejtőzik. Ehhez a tipphez Anita is csatlakozott, és nagy örömükre tényleg a luxusfeleséget rejtette a maszk. Ezzel megszerezték a második találatukat, és már csak egy pont hátrányban vannak Kajdiéktól.

A továbbjutó a Varjú lett, mely jelmez mögött mindkét csapat Kamarás Ivánt sejti.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

Sebestyén Balázs „megbüfiztette” Vadon Janit

Az ország talán két legszórakoztatóbb figurája, Sebestyén Balázs és Vadon Jani. Együtt képesek bármilyen szituációból hatalmas poént csinálni. Így történt ez most is.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!