Csősz Boglárka és Szegedi Fecsó is lelepleződött a Nicsak, ki vagyok?-ban - ifaktor
Csősz Bogi és Fecsó is lelepleződött a Nicsak, ki vagyok? -ban
Vasárnap este ismét három sztárról hullott le a lepel a TV2 showjában. Ezúttal is nagy meglepetéseknek lehettünk szemtanúi.

A műsor harmadik adásában, a Varjú, a Macskanő, a Festmény, és a Csikóhal versenyzett a továbbjutásért. Az első körben, végül a Festmény kényszerült leleplezni magát. Ábel Anitáék és a Cyla-csapat se állt messze az igazságtól, de a maszk mögött megbújó Oszvald Marika nevét senki se mondta.

A második körben tovább fokozódtak az izgalmak, végül a döntő körbe a Varjú és a Macskanő került, tehát a Csikóhalnak kellett felfednie kilétét. Az egyik oldalon Kozma Dominik a másikon Pumped Gabo volt a végső tipp, de egyik se ért pontot, ugyanis a Csikóhal jelmez mögött Vasvári Vivien exférje, Szegedi Fecsó rejtőzött. Mádai Vivien korábban egyszer már kimondta Fecsó nevét, de igazán komolyan ő se gondolt rá, így hamar elvetették az ötletet.

Végül az adás végén összejött egy találat Ábel Anita csapatának, főleg Király Viktornak köszönhetően. Ő végig azt sejtette, hogy a Macskanő jelmez alatt Csősz Boglárka rejtőzik. Ehhez a tipphez Anita is csatlakozott, és nagy örömükre tényleg a luxusfeleséget rejtette a maszk. Ezzel megszerezték a második találatukat, és már csak egy pont hátrányban vannak Kajdiéktól.

A továbbjutó a Varjú lett, mely jelmez mögött mindkét csapat Kamarás Ivánt sejti.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!