Nincs többé pácban Katie Holmes - ifaktor
Katie Holmes Emilio Vitolo fekete maszkban fehér pulóverben ölelkeznek az utcán

A New York-i séffel, nem teljes egy évig alkottak egy párt.


Úgy tűnik egyszer mindennek vége, így Katie Holmes sem pácolja tovább szerelmük „húsát" Emilio Vitolo Jr.-ral, akivel 2020 szeptemberében jöttek össze. A színész sajtósa azt nyilatkozta, hogy bár külön váltak útjaik, barátok maradtak.

A vendéglátásban dolgozó Emilio egy remek randira vitte Katie-t, ahol remek társasága mellett, az első csók is elcsattant. Ezt természetesen lencsevégre is kapták, így sokakat sokkolt a hír, hogy Katie Holmes-nak újabb partnere van, miután Jamie Foxx-al való románcuk nem rég ért véget. Az ezt követő hónapok nagyon boldogan teltek a párnál még akkor is, ha az utolsó pár hétben már kicsit "hűvöskés" voltak egymással.

Katie és Emilio imádták egymás társaságát, azonban rá kellett ébredjenek, hogy kapcsolat szinten ez a dolog nem igazán működik, így arra a döntésre jutottak, hogy elvágják szerelmi szálukat. Katie kerülte a nyilvános beszédet kettejükről, a séf viszont, rengeteg, szívhez szóló posztot osztott meg Instagramján a színésznőről.

Akár ez is lehetett a köztük kialakuló ellentét egyik alappillére.

Annak ellenére, hogy szakításuk beárnyékolja az elkövetkezendő napokat, még munka-kapcsolatuk megmarad, hiszen Emilio szerepelni fog egy filmben, „Majdnem egy év", amit Katie rendez. Így várható, hogy ennek a történetnek lesz még folytatása. A film 2021 Júniusában debütál majd a Tribeca Film Fesztiválon.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!