Ninja Warrior és Dancing with the Stars is lesz 2021-ben a TV2-n - ifaktor
A Ninja Warrior két év kihagyás után a harmadik évaddal fog visszatérni a TV2 képernyőjére az idei esztendőben.

Fischer Gábor a TV2 Csoport programigazgatója a SorozatWikinek adott évértékelő interjút, melyben részleteket árult el, hogy a csatorna mivel készül a 2021-es évre. Fischer itt jelentette be, hogy újra lesz Ninja Warrior, valamint hogy a csatorna tavalyi két sikerműsora a Dancing with the Stars és a Farm VIP is egy második évaddal tér vissza a képernyőre. Ezenkívül az őszi szezonban egy újdonsággal is készülnek egy monumentális kalandrealityvel, ami a TOTEM címet kapta.

„Szeretném bejelenteni, hogy 2021-ben jön a Farm VIP 2. évada és két év kihagyás után a 3. szezonjával tér vissza a Ninja Warrior Hungary. Ezeken kívül még érkezik a TOTEM, amely monumentális kalandrealityként a 2021-es őszi televíziós szezon egyik legnagyobb újdonsága lesz."

Az interjúban további érdekességek is szóba kerülnek, többek között, hogy Majkát miért láthattuk kevesebbet a TV2 képernyőjén a tavalyi évben, valamint az is, hogy a Jóban Rosszbannak mi lesz a sorsa, így hogy a Barátok Közt befejeződik.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!