No Shave November - ifaktor

Meglehet sokan nem tudják, hogy ez nem csak egy buta hóbort a férfiak körében, hanem lényeges ügy áll mögötte.


A No Shave November-mozgalom keretén belül a férfiak ezt a hónapot arra szánják, hogy abszolút nem borotválkoznak vagy csak a bajszukat hagyják meg, kiállva ezzel a rákos betegségek megelőzésére a férfiak körében.

A mozgalom még 2009-ben indult Chicagóban, melyet egy vastagbélrákban elhunyt édesapa gyermekei hoztak létre. Azóta világszerte minden év novemberében rengeteg férfi dönt a borotválkozás mentes hónap mellett.

Itthon is sokan szoktak csatlakozni a mozgalomhoz, Tóth Gabi férje, Krausz Gábor is így tett.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb haza és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Friss

Verebélyi Vivien és Nagy Norbi: "Mi ugyanazok a mezei emberek vagyunk"

Vivivel és Norbival korábban már készítettünk egy interjút, melynek apropója az volt, hogy a járványhelyzet alatt elsődlegesen saját maguk szórakoztatása végett elkezdtek TikTokra videós tartalmak gyártani. Szerencséjükre vagy épp a miénkre, hogy személyükben egy igazán humoros párost ismerhettünk meg- rengeteg emberhez eljutottak videóik által, igencsak rövid idő alatt. Most ott folytattuk velük a beszélgetést, ahol néhány hónappal ezelőtt abbahagytuk.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!