Nőnapi Tiktokker lista: Ők a legnépszerűbbek a videós közösségi oldalon - ifaktor
Nőnapi Tiktokker lista: Ők a legnépszerűbbek a videós közösségi oldalon
A TikTok mostanra megkerülhetetlen platformmá nőtte ki magát az online térben, ráadásul úgy, hogy nagyon eltér a többi közösségi oldaltól. Persze ezen a felületen is találhatóak igazán inspiráló személyiségek. Mi most nőnap alkalmából a TikTok legnépszerűbb női felhasználóit mutatjuk be. A listát az iFaktor egyedülálló influenszer adatbázisa alapján állítottuk össze.


5. Makk Adrienn: 525 ezer követő

Makk Adrienn egy 19 éves pécsi lány, akinek egyértelműen a TikTok hozta meg az ismertséget. Jelenleg 525 ezer követővel rendelkezik az oldalon, és ez folyamatosan növekszik. Más népszerű TikTokossal is szokott videókat készíteni, többek között Whispertonnal és Verebélyi Viviennel, aminek külön pikantériája, hogy épp őt szorította le Adri erről a listáról.

4. Farkas Timi: 541 ezer követő

Instagram/@farkas_timii

Timi a legsokszínűbb szereplője ennek a listának, ugyanis amellett, hogy a negyedik legnépszerűbb női TikTokos, a többi közösségi oldalon is nagyon nagy rajongói bázist tudhat magáénak. Instagramon és YouTube-on is a TOP 50-ben helyezkedik el. Timi a YouTube-on kezdte közösségi médiás karrierjét, ahol csatornája, már 284 ezer feliratkozóval rendelkezik, de TikTokon még ennél is jobban szárnyal, ami listánk negyedik helyére repítette.

3. Laskai Lili (Lil G): 594 ezer követő

A rapper lány nevét 2018-ban ismerte meg az ország, amikor Nemazalánnyal közösen elkészítettek az azóta már a YouTube-on több mint 32 millió megtekintést produkáló Petőfi Sándor című dalt. A két lány útja azóta különvált, de az közös maradt bennük, hogy mindketten hatalmas rajongótáborral rendelkeznek. Lil G a TikTokot is nagyon szépen használja zenei karrierje építgetésében, és az, hogy itt is egy ekkora követő bázist sikerült kiépítenie, azt mutatja, hogy egy nagyon sokszínű személyiségről beszélhetünk.

2. Forstner Csenge: 652 ezer követő

Instagram/@csengeforstner

A Los Angelesben élő Csenge még mindig csak 17 éves, ennek ellenére egy 652 ezres követőtábort tudhat magáénak. A fiatal lány YouTube-on is igen aktív, de azért fő terepének egyértelműen a TikTok tekinthető. Videóiban gyakran feltűnik amerikai barátja Jordan is. Csengének talán annyival könnyebb dolga van a többieknél, hogy ő egyszerűbben jut el külföldi emberekhez is, és így nem csak a hazai bázisból tud nagy mértékben építkezni. Ennek ellenére természetesen nem vitatható el, hogy milyen fantasztikus számokat hoznak közösségi oldalai, ami lehet egyszer majd a TikTok királynőjévé teheti.

1. Hollósi Jázmin: 716 ezer követő

Instagram/@jazmin.hollosi_official

Ő az, aki jelenleg uralja a TikTok női mezőnyét, ráadásul elég meggyőző fölénnyel, ugyanis több mint 60 ezerrel több követője van, mint a második helyezett Csengének. Jázmin sincs még 20 éves ennek ellenére egy nagyon érett személyiségnek tűnik. Egy YouTube-csatornát is üzemel, ami szintén szépen növekszik, már több mint 110 ezer feliratkozóval rendelkezik. Ennek ellenére Jázmint egyértelműen a TikTok tette ismertté, amit nagyon tud használni. Úgyhogy innen is csak gratulálni tudunk neki az első helyéhez főleg, hogy nemcsak a női mezőnyt, de az egész hazai TikTok rangsort vezeti.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!