Nótár Mary két elvesztett per után nyert - ifaktor
Nótár Mary
A per már több mint négy éve húzódik. Eddig – az ügynökség legutóbbi közleménye alapján – két pert megnyertek az ügyben. Nótár Mary most egy videóban jelentette be, hogy egyelőre nincs lezárva az eljárás, hiszen most ő nyert pert a bíróságon.

Az ügy kezdete 2016.szeptember 9., amikor egy eldurvult vitatkozás következtében vissza rángatták a saját házuk ajtajából és nem engedték ki az énekesnőt – szól a vád Nótár Marytől.

Erre a Skyforce, vagyis Mary korábbi képviselői is reagáltak, a közleményt pedig L.L. Junior is megosztotta – írja az nlc.hu

A közleményt változtatás nélkül alább olvashatjátok:

„Megint megjelent Nótár Marynek egy velünk kapcsolatos posztja. Hamarosan reagálni fogunk a valótlanságokkal teletűzdelt nyilatkozatára. Annyit azért megjegyeznénk, hogy tavaly év végén megnyertünk kettő fontosabb pert első fokon vele szemben (csak mi nem akartunk hírverést csinálni belőle): az egyik a személyiségi jogi per, aminél az ítélet többek között tartalmazza a bocsánatkérését felénk, a másik pedig a kártérítési per, aminek a határozata alapján több tíz millió forintot kell fizetnie a Skyforce ügynökségnek. Az általa indított pótmagánvádas per ítélete ellen - mely nem jogerős -, fellebbezünk".

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook, valamint Instagram-oldalunkat!


Ne hagyd ki!