Nótár Mary két elvesztett per után nyert - ifaktor
A per már több mint négy éve húzódik. Eddig – az ügynökség legutóbbi közleménye alapján – két pert megnyertek az ügyben. Nótár Mary most egy videóban jelentette be, hogy egyelőre nincs lezárva az eljárás, hiszen most ő nyert pert a bíróságon.

Az ügy kezdete 2016.szeptember 9., amikor egy eldurvult vitatkozás következtében vissza rángatták a saját házuk ajtajából és nem engedték ki az énekesnőt – szól a vád Nótár Marytől.

Erre a Skyforce, vagyis Mary korábbi képviselői is reagáltak, a közleményt pedig L.L. Junior is megosztotta – írja az nlc.hu

A közleményt változtatás nélkül alább olvashatjátok:

„Megint megjelent Nótár Marynek egy velünk kapcsolatos posztja. Hamarosan reagálni fogunk a valótlanságokkal teletűzdelt nyilatkozatára. Annyit azért megjegyeznénk, hogy tavaly év végén megnyertünk kettő fontosabb pert első fokon vele szemben (csak mi nem akartunk hírverést csinálni belőle): az egyik a személyiségi jogi per, aminél az ítélet többek között tartalmazza a bocsánatkérését felénk, a másik pedig a kártérítési per, aminek a határozata alapján több tíz millió forintot kell fizetnie a Skyforce ügynökségnek. Az általa indított pótmagánvádas per ítélete ellen - mely nem jogerős -, fellebbezünk".

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook, valamint Instagram-oldalunkat!


Friss

Clara Mcgregor arcát megharapta egy kutya, majd 30 perccel később a vörös szőnyegen volt

Evan Mcgregor lánya nem piskóta. Saját filmbemutatóján úgy is ott volt, hogy előtte kórházban feküdt.

A 25 éves lányt csúnyán arcon harapta egy kutya fél órával azelőtt, hogy jelenése volt a vörös szőnyegen.

A lány, Instagramján osztott meg több képet is arról, hogy milyen kellemes körülmények hátráltatták, hogy időben odaérjen az általa rendezett film bemutatójára, a „Születésnapi torta" című filmre.

„Amikor egy kutyaharapás a sürgősségire repít 30 perccel a vörös szőnyeg előtt."

A krimi-dráma film egy rendezője Clara, így nem meglepő, hogy oda szeretett volna érni. A filmben többek között szerepel édesapja is, Val Kilmer, Shiloh Fernandez és Lorraine Bracco is. A történet pedig rendkívül csavaros, hiszen egy férfinak mindenképp el kell juttatnia a nagybátyjához egy tortát, amit édesapja halálának 10. évfordulójára vinne. Azzal azonban nem számol, hogy a család maffia ügyleteibe is belekeveredik ezalatt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!