Kucsera Gábor és Novák Zalán jó barátok lettek a Farm VIP alatt - ifaktor
Véget értek a Farm VIP küzdelmei, a döntőben Kucsera Gábor és Novák Zalán harcolt meg egymással a győzelemért, ami végül utóbbi sikerével ért véget.


Instagramon mindketten közös képpel búcsúztak a farmtól, amikből az is kiderül, hogy nagyon jó baráti viszony alakult ki közöttük a műsor alatt.

„Köszönettel tartozom!👨🌾
Először is @kucseragabor barátomnak, ehhez a heroikus küzdelemhez. Örülök, hogy megismerhettelek, remélem hosszú barátságnak nézünk elébe!🤜🤛
Köszönöm mindenkinek aki szurkolt nekem az elmúlt egy hónapban. Köszönöm az egész Farm VIP stábjának ezt az életre szóló élményt.🙏
Hihetetlen volt!
Az első perctől az utolsó pillanatig élveztem ezt a játékot!🤘
Köszönöm"

írta búcsú posztjában a Farm VIP győztese.

Kucsera Gábor pedig ezzel a bejegyzéssel köszönt el a műsortól:

„Gratulálok Tapsi @novakzalan Nagyszerű ember vagy🙏"

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Friss

A Mortal Kombat sztárja, Hiroyuki Sanada is csatlakozik a Johhn Wick 4-hez

Már most olyan sztárokkal van teletűzdelve a film, mint Keanu Reeves, Donnie Yen, Laurence Fishburne, Wesley Snipes.

A John Wick 4 film elég erős színészi felhozatallal rendelkezik, ami a tervek szerint még bővülni fog. A hét elején nem más, mint Penge (Wesley Snipes) is bejelentette, hogy csatlakozik a sagához. Ezen felül pedig a Mortal Kombat sztárja Hiroyuki Sanada is feltűnik a filmben.

Sanada tovább olyan sztárok mellett fog feltűnni a képernyőn, mint Laurence Fishburne, Rina Sawayama, Shamier Anderson, Keanu Reeves és Donnie Yen. Reeves 2014 óta testesíti meg John Wicket.

A film rendezője Chad Stahelski elmondta, hogy rendkívüli megtiszteltetés számára, hogy Sanadával dolgozhat, hiszen a japán úriember nem csak kiváló színész, de rendkívül jó harcművész is. A John Wick filmek, pedig nem kaszkadőrökre, hanem saját tapasztalatból és tudásból táplálkozó színészekre és harcművészekre támaszkodnak.

„Régóta vágyam, hogy itt lehessen a színész és harcművész Hiroyuki. Le vagyok nyűgözve és egyben megtisztel, hogy a John Wick-család tagjának mondhatjuk őt is."

A film forgatása idén nyáron kezdődik Ázsiában és Európában. Az amerikai mozivásznakra 2022. májusában kerül, ami azt jelenti, hogy a hazai megjelenés valahol ősz környékére várható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!