Ez Numbava kemény véleménye a fiatalabb influenszerekről - ifaktor
Numbava kék pulcsiban fog egy virágcsokrot

A népszerű blogger, Gazdag Tündi, vagy ismertebb nevén Numbava, Instagram-oldalán fogalmazta meg kemény véleményét a fiatal influenszerekről, akik szépészeti beavatkozásokat reklámoznak a náluk még fiatalabb követőiknek.


Tünde véleménye szerint egy nagyon rossz irányt vett a közösségi média az utóbbi időben, amivel nagyon értéktelen példát mutat néhány influenszer a fiatal követőinek. Kezdve az agyon retusált, vagy filterezett képekkel, egészen a szépészeti beavatkozásokat reklámozó posztokig.

A blogger bátran megmutatta legújabb posztjában, hogy ő hogyan fest mindenféle smink és retusálás nélkül és a fotón őszintén megmutatva, minden egyes ráncát láthatjuk Tündinek.

A kérdés, amit Tünde bejegyzésében feszeget teljesen jogos, hiszen nem tudjuk, hogy a mostani tinikre milyen hatással lesz ez a világ 10-15 év múlva. Hogy mennyi önbizalomhiányt, önértékelési gondot okoznak ezek a közösségi média tartalmak.

„azok a százezres influk, akik feszes 20 évesen botoxot, szálbehúzást, hyaluron feltöltést reklámoznak az oldalaikon a tini követőiknek, vajon hogyan fognak tudni szembenézni az idő múlásával?
mit csinálnak majd 10-15 év múlva, mikor már nem képzelt, hanem valós ráncok lesznek az arcukon? (személyes kedvenceim a szétphotoshoppolt szelfik alatti önszeretetes-idézetes posztok😄😅)
és mit érezhet az a tinilány, aki a feedjét görgetve csupa szétfilterezett, tökéletesen ráncmentes arcokat, fotókat, életeket kap az arcába nap mint nap? milyen lesz így az önbecsülése, önértékelése, önbizalma?
csepp a tengerben, de én pl. azért használok egyre kevesebb filtert a fotóimon, hogy a "raw" arcommal megmutassam, nem kell minden ráncot és mindenáron elpusztítani"

- fogalmazta meg véleményét közösségi oldalán Tündi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!