Numbavának a főzés okozza a legnagyobb kihívást - ifaktor
Numbava kockás kabátban

A hazai népszerű táplálkozási tanácsadó és személyi edző, Numbava néven elhíresült Gazdag Tünde legújabb Instagram-bejegyzésében elárulta követőinek, hogy a kreatív és egészséges ételek elkészítése bizony neki is komoly gondot okoznak a hétköznapokban.


Az influenszer véleménye szerint az életmódváltásban a legnagyobb kihívást a minőségi, de mégis finom ételek kivitelezése okozza. Bejegyzésében fontosnak tartotta elmondani, hogy ezzel senki sincs egyedül.

Numbava adott pár szuper recept ötletet követőinek és javasolta az életmódot váltani készülőknek, hogy legyen a tarsolyukban legalább 30 bombabiztos recept, amiket bármikor előtudnak kapni és variálni is lehet őket.

„mindig mondják, hogy ebben az egész életmódváltásdiban ez a nehéz, nem az edzés
valóban: nekem is itt tud megcsúszni a dolog kitalálni, megfőzni, kreatívnak maradni, nem elcsábulni...az évek alatt kialakult egy olyan főzési rutinom, amiben van kb 30 bombabiztos recept, ezeket havi 2szer biztosan megpörgetem:
rakott akármi
mézes-mustáros-tejszínes csirke
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
És ezek végtelen variációja, most éppen rakott zöldbab darált csirkemellel, baconnal, tejföllel és mozzarellával, a mézes-mustáros csirke meg cukkinivel és egy kis maradék zöldbabbal lett feldobva, rizsszemtészta körettel
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Egyszerűség, ez a kulcs, plusz hogy ismerjünk egy-két szabályt, amivel bármi vércukor-, inzulin- és alakbaráttá változtatható"

– olvashatjuk Tündi közösségi oldalán.

Köszönjük a remek tippeket az influenszernek!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!