Nyári Dia megmutatta mikor kezdődött az állatok iránti szeretete - ifaktor
Nyári Dia megmutatta mikor kezdődött az állatok iránti szeretete
A Barátok közt egykori színésznője egy gyerekkori képet posztolt magáról, amin első kutyájával látható, aki megalapozta az állatok iránti szeretetét.


Dia kutyáját Beninek hívták, és kicsinek semmiképp sem volt mondható. Beni a berni pásztor a színésznő egész gyermekkorát végigkísérte, és nagyon boldogan emlékszik vissza arra az időszakra. Ráadásul az állatok iránti szeretete is ide vezethető vissza, ami a mai napig tart. Dia is felhívta a figyelmet, hogy most egy konzultáció formájában sokat tehetünk a házi kedvenceinkért, úgyhogy mindenkit arra buzdít, hogy töltse ki.

„Tudjátok, hogy az állatvédelem nagy szívügyem. Az állatok iránti szeretetem nem ma kezdődött, mi sem bizonyítja jobban...ő az első "kiskutyám" Beni, aki végigkísérte a kisgyermekkoromat. Elképzelhetetlen számomra, hogy valaki képes bántani, kidobni, kínozni ezeket a csodás teremtéseket. Most van lehetőség, hogy nyilatkozzunk az állatvédelemmel kapcsolatos törvényekről. A kérdőív linkjét megtaláljátok a biomban. Kérlek töltsétek ki. 🐾🐶❤️"

– írta Instagram bejegyzésében az influenszer.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!