Nyári Dia szomorú hírt közölt Insta-oldalán - ifaktor
Nyári Dia piros pulcsiban ül

A színésznő, Nyári Dia legújabb Instagram-bejegyzésében kiskutyája betegségéről mesélt követőinek. A posztból megtudtuk, hogy kutyája, Phoebe már régóta tartó betegséggel küzd, minek fő tünete a köhögés.


Posztjában elmesélte Dia, hogy március óta betegeskedik kutyája és a tünetei egyre jobban erősödnek. Diától azt is megtudtuk, hogy már rengeteg gyógyszerrel és gyógymóddal próbálkoztak, de semmi sem segít Phoebenek.

A sztár bejegyzésében segítséget kér követőitől, hátha járt már valaki hasonló cipőben és el tudja őt látni jó tanácsokkal.

„Szorítsatok nekünk.
Holnap megint endoszkópos vizsgálatra viszem Phoebet, március óta nem múló köhögés gyötri...már mindent is kipróbáltunk, de most novemberre nagyon felerősödtek a tünetei...inhalál napi 2X és gyógyszereket is kap, de sajnos nem jobb. Jézuska kicsit jöhetnél most előbb hozzánk, csak annyit kérünk, hogy legyen jól a kiskutyánk.
Esetleg, ha van köztetek olyan, akinek hasonló nyavajával küzdött a kutyusa, szívesen olvasom, hogy végül lett-e megoldás a problémára"

– írta közösségi oldalán a színésznő.

Szurkolunk a kutyus jobbulásáért és kitartást kívánunk a családnak!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!