Ők a legnépszerűbb influenszer kisállatok - ifaktor
Ők a legnépszerűbb influenszer kisállatok
gray cat standing in two feet

Ők a legnépszerűbb influenszer kisállatok

Az elmúlt években rohamosan nőtt a közösségi média szereplőinek népszerűsége. Az teljesen természetes manapság, ha influenszereket látunk Instagram-oldalainkon, akik kedvenc termékeiket reklámozzák. Azonban mi a helyzet a kis kedvencekkel? Most megmutatjuk, kik a legnépszerűbb háziállatok a tartalomgyártói platformokon.


Ha influenszerekről beszélünk, automatikusan mindenki emberekre gondol, pedig manapság már bizony egyre elterjedtebb az állatok sztárolása a social médiában. Listánkat egy nagyon cuki cicával kezdenénk, aki a Nala névre hallgat.

Nala legfőbb bája talán kancsalságából fakad, amire nehéz nem mosolyogva tekinteni.

Listánk következő két állatkája a szokatlanabb állattartók táborát erősíti. Ugyanis egy kismaki és egy róka influenszer következik.

Ez a kis majom, közel egymillió követővel rendelkezik, míg róka barátunk már elérte a hárommilliós követőtábort.

Végezetül pedig a legbájosabb influenszerrel zárjuk listánkat. Bár hazánkban még nem elterjedt, külföldön már egyre gyakoribb a törpemalacok tartása házi kedvencként. Íme Hamlet, a törpemalac.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!