Ők a Való Világ 10 első négy lakói - ifaktor
való világ logó rtl ii kék sárga fekete színek

Kiválasztották az RTL II Való Világ 10 Powered by Big Brother című népszerű reality műsorának első négy lakóját. A jubileumi évad november 14-én szombaton indul.


Az első négy versenyzőt az RTL Fókusz című infotainment műsorában mutatták be először a nézőknek. A nyári válogatón játékba jutott Merci, Amanda, Moh és Gábor a járványügyi intézkedések miatt már nyolc napja teljesen elzárva él a világtól egy hotelben, amíg be nem költözhetnek a villába.

A riportban megismert játékosok között találkozhatunk egykori jégkorong-válogatottal, ingatlanreferenssel, vagy éppen asztalosként végzett fiatal hölggyel, akiket többnyire a 36 millió forintos főnyeremény motivál.

A leendő villalakók sokszínűsége már most látszik, úgyhogy biztosak lehetünk abban, hogy izgalomból nem lesz hiány. A pikáns jeleneteket váró lányok sem maradnak néznivaló nélkül, az egykori élsportoló Moh ugyanis bevallotta: ő bizony meztelenül szeret aludni.

A versenyzőket holnaptól kezdődően minden szombat este 9, a többi napokon pedig este 10 órától láthatják a nézők az RTL II-n. Addig is átalakított új lakóhelyüket ide kattintva nézhetitek meg.

Ne hagyd ki!