Ők az Exatlon Hungary történetének legnépszerűbb Bajnokai - ifaktor
Exatlon logó
Egy korábbi cikkünkben a Kihívók legnépszerűbb tagjait néztük át az Instagram követések alapján, ezúttal pedig a Bajnokokon a sor, akik még komolyabb számokat produkálnak ebben a kategóriában, mint az ellenfeleik. A listát az iFaktor egyedülálló influenszer adatbázisa alapján állítottuk össze.

1. Gelencsér Tímea: 370 ezer követő

Timit nem nagyon kell senkinek bemutatni, hiszen jelenleg az egyik legnépszerűbb influenszer az egész országot tekintve. Magyarországon jelenleg a 29. legtöbb követővel rendelkezik Instagramon, de TikTokon is nagyon szép számokat ért el, ott jelenleg a 31. az összesített rangsort tekintve. Timinek az Exatlon hozta meg az igazi népszerűséget, előtte nem nagyon volt jelen a médiában, azóta viszont a TV2 folyamatos szereplést biztosít számára, így egyáltalán nem meglepő, hogy ő a legnépszerűbb Bajnok és egyben a legnépszerűbb Exatlon Hungary játékos is.

2. Kempf Zozo: 355 ezer követő

Instagram/@zozokempf

Azon felül, hogy egyáltalán nem meglepő Timi első helye, nagyon közel van hozzá Zozo, aki az Exatlon előtt már egy Youtube-sztár volt, a legelső feltöltött videójához pedig 2011 februárjáig kell visszamennünk az időben. Zozo 31. helyen áll Instagramon, a második számú platformján, Youtube-on pedig az 51. legtöbb feliratkozója van. A Bajnokok korábbi versenyzője az Exatlon óta feltűnt a Nicsak, ki vagyok? - A rejtélyek színpada című műsorban is a TV2-n.

3. Esztergályos Patrik: 110 ezer követő

Instagram/@esztergalyospatrik

A dobogó harmadik fokáért nagyon szoros verseny zajlott le három versenyző között, akik közül pár ezer követővel végül Patrik lett a legnépszerűbb. Az ifjúsági olimpiai bajnok párbajtőröző mögött 107 ezer követővel Kocsis Alexandra következik, majd 104 ezerrel a második évad női győztese Busa Gabriella jön a sorban. Az Exatlon győzelem Patriknak is összejött, hiszen az első évad férfi győztese lett a 23 éves vívó.

A 4. helyezett Kocsis Alexandrát előszőr az RTL Klubon láthattuk a Survivor című műsorban, ahol már megmutatta, hogy mennyire kemény, így nem meglepő, hogy az Exatlonba is beválogatták. A személyi edzőnek azóta saját műsora is van a TV2 Média Csoport egyik csatornájánál. A háromszoros kick-boksz világbajnok Busa Gabi egyáltalán nem vállal szerepet a médiában Patrikhoz hasonlóan, Instagramon viszont nagyon népszerűek. A Bajnokok közül érdemes még megemlíteni Tóth Dávidot, aki szintén nagyon foglalkoztatott a TV2-nél, az Exatlon után a Dancing with the Starsban is szerepelt, azóta pedig elvállalta A Nagy Ő című társkereső műsor főszerepét is, amely hosszú idő után hamarosan visszatér a TV2-re.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!