Ők az Exatlon Hungary történetének legnépszerűbb Kihívói - ifaktor
Böjte Dave és Pap Dorci a medáljáték után

Az Exatlon versenyzői nálunk az akadálypályák helyett a közösségi médiában mérik össze a tudásukat, méghozzá úgy, hogy megnéztük kik a legnépszerűbbek Instagramon a kék csapat egykori játékosai közül. Annyit elárulhatunk, hogy a sorrend nincs összefüggésbe a pályán nyújtott teljesítménnyel.


​Pap Dorci: 153 ezer követő

Forrás: Instagram/@exatlonhungary


Ha az első két évadot vesszük figyelembe, akkor ezt a verseny a Kihívók egykori nyíregyházi versenyzője Pap Dorci nyeri meg, aki a 2. évadban a döntőig menetelt és csak a háromszoros kick-boksz világbajnok Busa Gabriella tudta maga mögé utasítani. Ha mindhárom évadot áttekintjük Dorcit, akkor is csak a már régóta tartalomgyártással foglalkozó és influenszerkedő Nagy Dani és Kőnig Anna tudja megelőzni, azonban ezen a téren őket nem igazságos összehasonlítani azokkal, akik csak az Exatlonból tettek szert ismertségre.

​Besenyei Bogi: 102 ezer követő


A népszerűségi lista második helyét Besenyei Bogi foglalja el, aki egyébként pont elég komoly vitákat vívott meg az előbb említett Dorcival, és kiközösítés és kiutálás áldozata lett a második évadban, de ilyen körülmények között is szép eredményeket ért el. Az idei évadban valószínűleg könnyebb dolga lett volna a beilleszkedéssel és akár még jobb teljesítményre lehetett volna képes, mivel a saját csapattársai sem hátráltatták volna. Bogi nemrégiben beszélt arról, a Nemsok Youtube-csatornán, hogy beiratkozott a TV2 Akadémiára, ahol a műsorvezető, szerkesztő-riporter szakon már túl van az első félévén.

​Böjte Dave: 84,9 ezer követő

A képzeletbeli dobógonkra azért sikerült felállni a tavalyi férfi bajnoknak Böjte Dave-nek, aki a férfiak között végülis itt is az első helyen áll. A Exatlonba még pékként érkező mindig jókedvű versenyző, pár hete posztolt egy képet az oldalára, hogy egy ideje a pékséget már különböző okok miatt ott kellett hagynia és jelenleg fuvarozóként dolgozik, amit szintén nagyon szeret csinálni.

A műsor 1. évadjának a legnépszerűbb versenyzője kimagaslóan Szabó-Thomka Hanna, aki 53,2 ezer követővel rendelkezik, őt például a 2. évadból még Deres Ádám (66,5 ezer), Novák Zalán (61,3 ezer) és Cservenák Alexandra (59,3 ezer) is megelőzi, ebből is látszik, hogy mennyivel több emberhez jutott el a műsor második évada. Az első évad győztese Huszti Kata „csak" 25, 8 ezer követővel rendelkezik, ezzel pedig ő a második legnépszerűbb Hanna mögött. Egy érdekes kérdés, hogy folytatódik-e a trend és a harmadik évad versenyzői még nagyobb népszerűségre tesznek szert. Közülük jelenleg egyértelműen a mindössze 18 éves Herczeg-Kis Bálint áll a legjobban, aki már majdnem 60 ezer követőnél jár.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!