Ők estek ki eddig az Álarcos énekesből - ifaktor
istenes bence elegáns ruhában az álarcos énekesben

Az RTL Klubon futó Álarcos énekes című maszkos-showműsor a célegyenesbe ért. Immár mindössze csak öten vannak versenyben. Összeállításunkban sorra vettük, hogy eddig kik lepleződtek le.


Fluor Tomi és Béres Alexandra

Fluor Tomi rögtön az első adás után távozott a mezőnyből. Tomit egyedül legjobb haverja, Istenes Bence ismerte meg, így ő szerzett egy találatot. A Süti jelmez alatt bújt meg egyébként a WellHello rappere.

„Nagyon sokat adtak az énekórák, nagyon jó visszajelzéseket kaptam és teljesen átértékelődött a fejemben ez a dolog, úgyhogy fogok járni továbbra is tanárhoz, mert ez egy új dimenzió, új kapukat nyit ki bennem és szeretnék többet is a zenétől a reppnél. Nem kell óriási dolgokra gondolni, de a jövőben biztos, hogy megküldöm kicsit dallamosabbra a dolgokat"

– írta az Insta-oldalán a kiesése után a rapper.

A második adásban a Cica jelmeze alól nem más bújt ki, mint Béres Alexandra. Annak ellenére, hogy fitneszedző, bizonyára megterhelő volt számára ebben a hacukában énekelni, ugyanis jó nagy volt a cicajelmez.

Rubint Rella és Eszenyi Enikő

A harmadik epizódban a Mambo Italianot éneklő Tigristől vehettünk könnyes búcsút, aki hatalmas meglepetést okozott nekünk, hiszen a Vígszínház éléről nemrég leköszönő, Eszenyi Enikőt rejtette a maszk.

Schobert Lara után, a Rubint-család újabb tagja került be egy álarc mögé. Rubint Rellát a negyedik etapban buktatták le. Novothny Soma párja, amellett, hogy influenszer az éneklésben sem vallott szégyent. Ő volt a Méhecske.

Liptai Claudia és Miklósa Erika

Az ötödik adás elején kiderült, hogy a Röfi jelmez alatt rejtőző híresség koronavírus-tesztje pozitív lett, így nem tud tovább szerepelni a műsorban. Az adás elején, videóhívás keretein belül leleplezett versenyző Liptai Claudia színész-műsorvezető volt. Ezután Istenes Bence bejelentette, hogy a Röfi jelmezt egy új híresség kapja meg a későbbi adásokban.

„Nem csalás nem ámítás tegnap kiderült én voltam a Röfi az Álarcos énekesben. 21 év tévézés alatt voltam már sok minden, de szereplő műsorban még sosem. És, hogy énekeljek az végképp hihetetlennek tűnt. De amikor elvállaltam úgy éreztem ez a kaland is csodás rész lesz az életem könyvében. Sajnos a COVID miatt nem úgy ért véget, ahogy terveztem"

– írta Claudia a lelepleződése után.A másik kieső kiléte azonban ekkor még ismeretlen volt.

Hallottál már Taylor Swiftet éneklő operaénekesről? Nem csoda, ha még nem, hiszen nem túl gyakori jelenség. Miklósa Erika, azonban bevállalta, de végül pont a Shake it Off című előadása után kellett lelepleznie magát. A Kossuth-díjas operaénekesnő jól érezte magát a showműsorban elmondása szerint. Az biztos, hogy a komfortzónájából kimozdult.

Erdélyi Mónika

A Mónika-show után egy kicsit más értelemben vett showműsorban szerepelt Erdélyi Mónika. Mónikát a Dínó jelmez rejtette, és egészen sokáig bírta a versenyben, hiszen a 6. epizódban távozott.

„Különleges élmény volt ez a műsor, örülök, hogy a része voltam. Ilyen kalandot egyébként hol próbálhattam volna ki? Nagyon izgultam, még jobban elfáradtam, alig aludtam az adások előtt, de megérte. Mindenkinek köszönöm, aki szorított, szurkolt nekem még úgy is, hogy nem tudta, kit rejt a jelmez"

– írta Mónika az Instagramon.

Kozso

A 7. kieső nem más volt, mint a „Szomorú Szamuráj" alias Kozso. Kozso olyan jól rejtőzködött, hogy senki nem tippelt rá egyszer sem a műsor alatt. Végül a Kiss zenekar örökifjú slágere az I Was Made for Lovin You nem hozott neki szerencsét, így távozott a versenyből.

Kozso egy forgatáson már korábbi jelmezét a Bikát is felhasználja valamilyen formában. Mostantól "Szomorú Bikának" kell majd hívnunk vajon?

Falusi Mariann

A nyolcadik adásban egy egyértelműnek tűnő versenyzőtől vehettünk búcsút. Adásról adásra megerősítette a zsűri saját magát, miszerint a Béka jelmez alatt biztosan Oszvald Marika leledzik. Így óriási meglepetés volt, amikor a jazz magyarországi királynője, Falusi Mariann leleplezte magát. A nyomozók nem hittek a szemüknek.

Pintér Tibor

A 9. adásban találatot értek el a nyomozók – ami valljuk be, ritka esemény volt –, hiszen eltalálták (pontosabban Gáspár Laci eltalálta – a szerk.), hogy ki rejtőzik a Maki álarc mögött. Az illető pedig a magyar Brad Pitt, Pintér Tibor volt.

„Nehéz volt visszafogni magam, mert ha a tipikus Tenyás hangokat használom tuti, hogy egyből levettétek volna. Ráadásul tényleg nagyon nehéz ezekben a maszkokban énekelni"

– nyilatkozta Tenya.

Dr. Tóth Tamás és Bach Szilvia

A 10. epizód kiesője, Dr. Tóth Tamás, akihez a legjobb nyom az volt, hogy ismeri Hargitai Beát. A 11. felvonás – amely cikkünk megírásáig az utolsó volt – távozója az a hölgy, akit Sebestyén Balázs már az előző évad során is többször emlegetett, Bach Szilvia volt. Balázs engesztelésképpen a korábbi zrikálásokért lement és megölelte a művésznőt.

A finisben még versenyben van: a Zebra, a Baba, a Banán, az Egér és az új Röfi. A vendégnyomozó ezúttal pedig Kabát Péter lesz!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb haza és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!