Ők jelenleg a legnépszerűbb YouTube-sztárok - ifaktor

Folyamatosan frissülő influenszer toplistánkból naprakész információkat szerezhetsz arról, hogy kik uralják jelenleg az internetes platformokat. Jelen cikkünkben megmutatjuk nektek, hogy kik a YouTube koronázatlan királyai.


Meglehet sokakat váratlanul ér, hogy a toplista élén nem Dancsó Péter van. Pedig ahogy láthatjátok nem ő uralja a toplistát, ugyan is jelenleg Pamkutya tartalmaiért van oda a közönség.

Alig lemaradva Dancsó Peti, majd Péter Bence követi Pamkutyát. Az első három éllovas feliratkozói számai között nincsenek szakadékbeli különbségek, azonban akik utánuk következnek már jóval kevesebb számokat tudhatnak magukénak.

Negyedik helyen Radics Peti végzett 812 ezer feliratkozóval, majd TheVR és Abosi Barni következik.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!