Ők a legjobbak az ágyban a Való Világ 10 lányai szerint - ifaktor

Pont ma írtunk arról, hogy VV Mercédesznek – rajongói nagy sajnálatára – sajnos el kellett hagynia a Való Világ 10 villáját. Távozása előtt azonban még kivesézte, a fiúk között ki lehet a legnagyobb Don Juan.


Pikáns párbeszédet folytatott VV Mercédesz év VV Vivi. A két lány tapasztalataik és eddigi megfigyeléseik alapján megpróbált rájönni, melyik fiú teljesíthet a legjobban a hálószobában.

VV Digót igazi olasz csődörnek tartják

A részletes eszmecsere során a lányok sorra vették hímnemű lakótársaikat, és szinte mindegyikről megállapítottak egy-két szaftos tényt, többek között, hogy Digo bizonyára egy igazi olasz csődör, vagy hogy Daninak csak a szája nagy.

„Aki azt mondja magáról, hogy k**va jó, az sose jó."

– hangzott el a beszélgetés közben.

Ha nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

via Blikk

Friss

Piroska szerepében Berki Mazsi

A Berki családtól már megszokhattuk a nem éppen szokványos fotósorozatokat. Ezúttal is egy különleges tematikára esett a választásuk. Berki Mazsi, mint Piroska, Berki Krisztián pedig a Farkas szerepébe bújt a fotózás erejéig.

Sokféle képsorozatokat láthattunk már a házaspárról, de ilyenre azért még nem volt példa. Natit- Berki Krisztián kislánya- ez esetben most megkímélték a szereplés alól. Beszéljenek azonban inkább a szavak helyett a képek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!