Ők lettek A Konyhafőnök döntősei- a gyűlöletcunami folytatódik - ifaktor

A Konyhafőnök tegnap esti adásából kiderült, hogy kik lettek a döntősök. A kommentelők továbbra sem értik, hogy Orsi mit keres még a versenyben.


Abban azonban a legtöbb hozzászóló egyetért, hogy Mengyi vagy Roli érdemelné meg az első helyet. Szinte csak ezt a két nevet kántálják a kommentszekcióban.

A hatalmas kérdőjel a nézők számára továbbra is Orsi jelenléte a konyhában, nem értik ugyanis, hogy mi keresnivalója van a hat döntős között.

Mindegy, csak az Orsi ne.
Az Orsi hogy van még bent? Nem dobták még ki?

A Konyhafőnök hivatalos Facebook- és Instagram-oldalán rengeteg interakciót váltott ki a tegnapi adás. Az egyetértés nagyrészt töretlen: Mengyi vagy Norbi nyerjen, Orsi pedig menjen haza. Nemcsak ebben értenek egyet a kommentelők, hanem abban is, hogy szinte már élvezhetetlenné vált a főzőműsor, a folyamatos reklámok miatt.

8 perc műsor után 10 perc reklám. Bravúros!
Nagyon idegesítő ez a reklám, alig kezdődött el a műsor.
Én nem is értem, hogy miért nem adtok le 80 perc reklámot egyszerre, aztán jöhet az a 30 percnyi műsor.

- olvasható a Facebook-poszt alatt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!