Oláh Gergő bármit megtesz, amit követői kérnek tőle - ifaktor

Az X-Faktor egykori győztese, Oláh Gergő az újabb járványügyi korlátozásokra egy kihívással reagált, amit ő talált ki és indított el Instagram-oldalán. Célja, hogy minél több embert megnevettessen.


Az ötlet igencsak bevállalós lett, ugyanis a #NEVESSENAZORSZÁG – címmel indított challenge lényege, hogy Gergő rajongói akármit kérhetnek tőle, ő azt teljesíteni fogja. Videók formájában lesznek láthatóak közösségi oldalán a feladatok teljesítései, amiből minden nap láthatunk egyet.

Az énekesnek azért pattant ki a fejéből ez az ötlet, mert szeretné megnevettetni követőit, rajongóit és mindenkit, aki a jelenlegi helyzetet nehezebben viseli. A játék feltételeit egy videóüzenetben adta át nézőinek, amiben azt is elmondta, hogy 18+-os feladatokon kívül, tényleg bármit kérhetnek tőle.

„#NEVESSENAZORSZÁG
Basszus mi lesz ebből 🤦♂️🤣
Várjuk az ötleteket! HAJRÁ"

- írta videójához Oláh Gergő.

A videó alatt máris rengeteg érdekes feladat érkezett kommentek formájában, és már alig várjuk az első challenge videóját Gergőnek!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme Horváth Cintia megoldása a még mindig zárva tartó éttermekre

Bár a korlátozások alól úgy tűnik egyre inkább feloldásra kerülünk, az eddig is zárva tartó éttermek helyzete sajnos változatlan és még csak sejteni se sejtjük, mikor ülhetünk be újra egy finom desszertre és kávéra kedvenc helyeinkre. Horváth Cintia mégis kreatív megoldást talált ki a helyzetre.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!