Oláh Gergő bármit megtesz, amit követői kérnek tőle - ifaktor
Oláh Gergő havas erdőben áll fekete kabátban

Az X-Faktor egykori győztese, Oláh Gergő az újabb járványügyi korlátozásokra egy kihívással reagált, amit ő talált ki és indított el Instagram-oldalán. Célja, hogy minél több embert megnevettessen.


Az ötlet igencsak bevállalós lett, ugyanis a #NEVESSENAZORSZÁG – címmel indított challenge lényege, hogy Gergő rajongói akármit kérhetnek tőle, ő azt teljesíteni fogja. Videók formájában lesznek láthatóak közösségi oldalán a feladatok teljesítései, amiből minden nap láthatunk egyet.

Az énekesnek azért pattant ki a fejéből ez az ötlet, mert szeretné megnevettetni követőit, rajongóit és mindenkit, aki a jelenlegi helyzetet nehezebben viseli. A játék feltételeit egy videóüzenetben adta át nézőinek, amiben azt is elmondta, hogy 18+-os feladatokon kívül, tényleg bármit kérhetnek tőle.

„#NEVESSENAZORSZÁG
Basszus mi lesz ebből 🤦♂️🤣
Várjuk az ötleteket! HAJRÁ"

- írta videójához Oláh Gergő.

A videó alatt máris rengeteg érdekes feladat érkezett kommentek formájában, és már alig várjuk az első challenge videóját Gergőnek!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!