Oláh Gergő úgy döntött, hogy elkezd TikTokozni - ifaktor
A korábbi X-Faktor győztes Facebook-posztban számolt be arról, hogy csinál magának egy TikTok-fiókót, és elkezd tartalmat gyártani oda.


Gergőt az vezette ehhez a felismeréséhez, hogy látta, milyen jó dolgokat lehet TikTokon létrehozni. Célja, hogy ott is értéket tudjon közvetíteni a rajongói számára.

Látva hogy mi megy a Tik-Tokon
Úgy döntöttem, hogy elkezdek Tik-tokozni és megpróbálok ott is értéket, valóságot, igazságot közvetíteni!
Amiket oda teszek ki, azokat ide facebookra nem rakom fel!
Ti itt annyira jó csapat vagytok nekem
Ezért kérlek nyomjatok a képre és kövessetek be Tik-tokon és támogassátok a célom!
Nagyon köszönöm!

– írta Facebook-bejegyzésében az énekes.

Mi biztosak vagyunk benne, hogy Gergőnek remekül fog menni ez a típusú tartalomgyártás is, hiszen amellett, hogy egy elképesztő hangi adottsággal rendelkező énekes, kiváló táncos is. Úgyhogy aki kíváncsi az énekes új oldalára, az ne habozzon, és kövesse be TikTokon. A profilja ide kattintva elérhető.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Clara Mcgregor arcát megharapta egy kutya, majd 30 perccel később a vörös szőnyegen volt

Evan Mcgregor lánya nem piskóta. Saját filmbemutatóján úgy is ott volt, hogy előtte kórházban feküdt.

A 25 éves lányt csúnyán arcon harapta egy kutya fél órával azelőtt, hogy jelenése volt a vörös szőnyegen.

A lány, Instagramján osztott meg több képet is arról, hogy milyen kellemes körülmények hátráltatták, hogy időben odaérjen az általa rendezett film bemutatójára, a „Születésnapi torta" című filmre.

„Amikor egy kutyaharapás a sürgősségire repít 30 perccel a vörös szőnyeg előtt."

A krimi-dráma film egy rendezője Clara, így nem meglepő, hogy oda szeretett volna érni. A filmben többek között szerepel édesapja is, Val Kilmer, Shiloh Fernandez és Lorraine Bracco is. A történet pedig rendkívül csavaros, hiszen egy férfinak mindenképp el kell juttatnia a nagybátyjához egy tortát, amit édesapja halálának 10. évfordulójára vinne. Azzal azonban nem számol, hogy a család maffia ügyleteibe is belekeveredik ezalatt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!