Oláh Gergő megható üzenetet osztott meg Insta-oldalán - ifaktor

Az énekes, Oláh Gergő legújabb Instagram-bejegyzésében az apai-szerepről és annak lényeges feladatairól osztott meg egy rövid gondolatot követőivel. Posztjához egy maximálisan oda illő, fiaival készült karácsonyi fotót rakott ki.


Bejegyzésében Gergő leírja, hogy mik szerinte a legfontosabb feladatai egy apának és hogy milyen példát szeretne mutatni fiainak vele. A fotó és a bejegyzés is igen meghittre sikeredett.

Az énekes rajongói rengeteg üzenetet írtak neki, egytől egyig mind dicsérte Gergőt a nagyszerű példáért, amit sokaknak mutat ezzel a bejegyzésével. Az X-Faktor egykori győztese számos lájkot kapott képére, amit maximálisan megérdemel.

„Meghoztam az első karácsonyi fotót, a fiaimmal!
Egy apa legnagyobb felelőssége, hogy a fiainak olyan példát mutasson otthon a 4 fal között (is) , amit Ők is szívesen követnének!
Látniuk kell, hogy apa szereti anyát, minden reggel megöleli, látniuk kell, hogy apa virágot hoz anyának, akkor is, ha semmilyen ünnep nincs, hallaniuk kell, hogy apa megköszöni az ebédet és megdicséri anyát, hogy finomat főzött, hallaniuk kell, hogy apa azt mondja anyának, hogy milyen gyönyörű... És így tovább...
Egy fiú, az apját követi a legjobban!
Szóval van feladatom bőven"

– fogalmazta meg véleményét az énekes.

Gergő nagyszerű példát mutat a jövő apukáinak és sok reményt nyújt a családalapítás előtt álló nőknek is.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

A Mortal Kombat sztárja, Hiroyuki Sanada is csatlakozik a Johhn Wick 4-hez

Már most olyan sztárokkal van teletűzdelve a film, mint Keanu Reeves, Donnie Yen, Laurence Fishburne, Wesley Snipes.

A John Wick 4 film elég erős színészi felhozatallal rendelkezik, ami a tervek szerint még bővülni fog. A hét elején nem más, mint Penge (Wesley Snipes) is bejelentette, hogy csatlakozik a sagához. Ezen felül pedig a Mortal Kombat sztárja Hiroyuki Sanada is feltűnik a filmben.

Sanada tovább olyan sztárok mellett fog feltűnni a képernyőn, mint Laurence Fishburne, Rina Sawayama, Shamier Anderson, Keanu Reeves és Donnie Yen. Reeves 2014 óta testesíti meg John Wicket.

A film rendezője Chad Stahelski elmondta, hogy rendkívüli megtiszteltetés számára, hogy Sanadával dolgozhat, hiszen a japán úriember nem csak kiváló színész, de rendkívül jó harcművész is. A John Wick filmek, pedig nem kaszkadőrökre, hanem saját tapasztalatból és tudásból táplálkozó színészekre és harcművészekre támaszkodnak.

„Régóta vágyam, hogy itt lehessen a színész és harcművész Hiroyuki. Le vagyok nyűgözve és egyben megtisztel, hogy a John Wick-család tagjának mondhatjuk őt is."

A film forgatása idén nyáron kezdődik Ázsiában és Európában. Az amerikai mozivásznakra 2022. májusában kerül, ami azt jelenti, hogy a hazai megjelenés valahol ősz környékére várható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!