Oláh Gergő megható üzenetet osztott meg Insta-oldalán - ifaktor
Oláh Gergő gyermekeivel sétál

Az énekes, Oláh Gergő legújabb Instagram-bejegyzésében az apai-szerepről és annak lényeges feladatairól osztott meg egy rövid gondolatot követőivel. Posztjához egy maximálisan oda illő, fiaival készült karácsonyi fotót rakott ki.


Bejegyzésében Gergő leírja, hogy mik szerinte a legfontosabb feladatai egy apának és hogy milyen példát szeretne mutatni fiainak vele. A fotó és a bejegyzés is igen meghittre sikeredett.

Az énekes rajongói rengeteg üzenetet írtak neki, egytől egyig mind dicsérte Gergőt a nagyszerű példáért, amit sokaknak mutat ezzel a bejegyzésével. Az X-Faktor egykori győztese számos lájkot kapott képére, amit maximálisan megérdemel.

„Meghoztam az első karácsonyi fotót, a fiaimmal!
Egy apa legnagyobb felelőssége, hogy a fiainak olyan példát mutasson otthon a 4 fal között (is) , amit Ők is szívesen követnének!
Látniuk kell, hogy apa szereti anyát, minden reggel megöleli, látniuk kell, hogy apa virágot hoz anyának, akkor is, ha semmilyen ünnep nincs, hallaniuk kell, hogy apa megköszöni az ebédet és megdicséri anyát, hogy finomat főzött, hallaniuk kell, hogy apa azt mondja anyának, hogy milyen gyönyörű... És így tovább...
Egy fiú, az apját követi a legjobban!
Szóval van feladatom bőven"

– fogalmazta meg véleményét az énekes.

Gergő nagyszerű példát mutat a jövő apukáinak és sok reményt nyújt a családalapítás előtt álló nőknek is.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!