Olimpiára készülő vívóval edzhetett együtt Kovács Ramóna - ifaktor
Nemrég Nagy Dani számolt be arról közösségi oldalán, hogy lehetőséget kapott arra, hogy együtt edzhessen az olimpiára készülő férfi kajak négyessel, ezúttal feleségének is hasonlóban volt része, ő a szintén Tokióba készülő vívóval Szatmári Andrással vett rész egy közös erőnléti edzésen.


Szatmári András világ – és Európa-bajnoknak már mondhatja magát, olimpián viszont egyelőre még soha nem járt. Úgy néz ki ez már nem sokáig lesz így, ugyanis nagy valószínűséggel ott lesz Tokióban a kardvívás mezőnyében. Ezúttal a nézők is betekintést nyerhettek, hogy hogyan készül egy sportoló az olimpiára, ráadásul nem is egyedül tette mindezt, hanem a fitnesz-influenszer Nagy-Kovács Ramónával.

„Ma igazán különlegesen telt a délelőttöm, ugyanis részt vehettem Szatmári Andris erőnléti edzésén. Saját bőrömön tapasztalhattam, hogy hogyan készülnek a vívók az olimpiára😍 A @magyarock_olympicteam_hungary YouTube csatornáján videó is lesz az edzésünkről, 😁 így ti is részesei lehettek majd. Én elképesztően élveztem, bár holnap valószínűleg nem fogok tudni lábra állni!😅"

– írta bejegyzésében Rami.

Korábban a magyarock YouTube-csatorna egyik videójában a korábbi Exatlonos Szabó-Thomka Hanna is részt vett egy hasonló edzésen, ő az olimpiára készülő karatéka Hárspataki Gábor oldalán csinál végig egy kőkemény kiképzést.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Horváth Tamás hosszú levélben reagált édesapja állításaira

Horváth Tamás édesapja a napokban adott interjút a Blikknek. amelyben az énekes karrierjéről, vele, valamint testvéreivel való kapcsolatáról is kitálalt az édesapa. Az énekes most egy hosszú bejegyzésben reagált az elhangzottakra, nem kímélve édesapját.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!