Olimpiára készülő vívóval edzhetett együtt Kovács Ramóna - ifaktor
Olimpiára készülő vívóval edzhetett együtt Kovács Ramóna
Nemrég Nagy Dani számolt be arról közösségi oldalán, hogy lehetőséget kapott arra, hogy együtt edzhessen az olimpiára készülő férfi kajak négyessel, ezúttal feleségének is hasonlóban volt része, ő a szintén Tokióba készülő vívóval Szatmári Andrással vett rész egy közös erőnléti edzésen.


Szatmári András világ – és Európa-bajnoknak már mondhatja magát, olimpián viszont egyelőre még soha nem járt. Úgy néz ki ez már nem sokáig lesz így, ugyanis nagy valószínűséggel ott lesz Tokióban a kardvívás mezőnyében. Ezúttal a nézők is betekintést nyerhettek, hogy hogyan készül egy sportoló az olimpiára, ráadásul nem is egyedül tette mindezt, hanem a fitnesz-influenszer Nagy-Kovács Ramónával.

„Ma igazán különlegesen telt a délelőttöm, ugyanis részt vehettem Szatmári Andris erőnléti edzésén. Saját bőrömön tapasztalhattam, hogy hogyan készülnek a vívók az olimpiára😍 A @magyarock_olympicteam_hungary YouTube csatornáján videó is lesz az edzésünkről, 😁 így ti is részesei lehettek majd. Én elképesztően élveztem, bár holnap valószínűleg nem fogok tudni lábra állni!😅"

– írta bejegyzésében Rami.

Korábban a magyarock YouTube-csatorna egyik videójában a korábbi Exatlonos Szabó-Thomka Hanna is részt vett egy hasonló edzésen, ő az olimpiára készülő karatéka Hárspataki Gábor oldalán csinál végig egy kőkemény kiképzést.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!