Olimpikonokkal edzett együtt Nagy Dani - ifaktor

Dani Instagram-oldalán számolt be róla, hogy az a megtiszteltetés érte, hogy egy forgatás erejéig együtt edzhetett az olimpiára készülő férfi kajak négyes csapattal.Nemrég egy másik volt Exatlonos Szabó-Thomka Hanna vett részt egy kőkemény erőnléti edzésen a szintén olimpiára készülő karatékával Hárspataki Gáborral. Ezúttal Nagy Danin volt a sor, hogy végignyomjon egy brutális edzést, a Molnár Péter, Totka Sándor, Nádas Bence, és Kuli István nevével fémjelzett kajak négyes csapattal.

Részt vehettem a férfi kajak négyes erőnléti edzésén és egy izgalmas videó is érkezik majd róla. Elképesztő élmény volt, a srácok brutál kemények és mindemellett iszonyat jó fejek! Köszönöm a lehetőséget és nagyon fogok majd nektek szurkolni az olimpián! 💪🏻🏅

– írta posztjában a YouTuber.

Dani úgy néz ki, hogy mostmár teljesen felépült a sérüléséből, ami miatt fel kellett adnia az Exatlont, hiszen egy ilyen komoly edzést nem nagyon lehet végigcsinálni, ha valaki nincs 100%-os formában

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Survivor: Zsófi eddig bírta, zokogásban tört ki

Ma már láthattuk az RTL Klub kaland reality műsorának, a Survivornek hétfő esti előzetesét, amiből kiderült, hogy Zsófinál eltört a mécses.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!