Öltözködésében is fontos a fenntarthatóság Dukai Reginának - ifaktor

A gyönyörű modell, műsorvezető egyik legfrissebb Instagram-posztjában egy együttműködés keretein belül nosztalgiázik kicsit és elmondja, hogy mennyire fontosnak tartja a környezetvédelmet, fenntarthatóságot a ruházkodásban is.


Ma már egyre több olyan alternatíva van a ruházkodás terén, ami külön odafigyel a környezetvédelemre. Számos nagyobb ruházati cég arra törekszik, hogy ruhadarabjait a fenntarthatóság jegyében készítse el. Egy ilyen kollaboráció keretén belül hirdette Regi a fenntartható farmeranyagú ruhákat, mindemellett felidéződött benne néhány gyerekkori emlék, amikor is a méreténél jóval nagyobb farmernadrágokban hallgatja 2pac zenéit.

Regi posztjához a linkre kattintva hozzáfértek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Az M4 Sport után Csisztu Zsuzsával sem készített interjút Cristiano Ronaldo

Tegnap a Puskás Arénából élőben jelentkező Tihany Viktor mondta el, hogy az M4 sport szeretett volna Cristiano Ronaldoval egy interjút készíteni, de kiderült, hogy az aranylabdás klasszis és a szövetségi kapitány, Fernando Santos is csak az UEFA-nak ad exkluzív interjút.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!